Trei astrologi confirmă! Zodia sprijinită de divinitate până în iunie 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 26 mai, Jupiter și-a început tranzitul în semnul Gemenilor, unde va rămâne timp de un an. Planeta expansiunii va aduce multe oportunități pentru nativii al căror semn în vizitează. Iată previziunile astrologilor!

Pe 26 mai, Jupiter și-a început tranzitul în semnul Gemenilor. Timp de un an, Gemenii și cei cu Ascendent în Gemeni se vor bucura de expansiune și multe oportunități. Jupiter este asociat cu creșterea și este cunoscut drept „Marele Benefic” în astrologie.

Dar acestuia îi plac oamenii care muncesc. Așadar, orice succes vine cu multă muncă. Cu toate acestea, nativii Gemeni vor fi favorizat în toate aspectele vieții. În sfârșit, Soarele răsare pe strada acestora.

Iată ce ne spun astrologii!

Care sunt previziunile Danielei Simulescu?

„Jupiter vine cu încredere.  E altceva când te duci la un interviu și porți încredere. Ai nevoie de un creier plin de informații, dornic de schimbare și foarte încrezător.

Important este ca în anul următor să oferiți încredere. Prin vestimentație, prin ceea ce spuneți, prin poziția voastră și prin atitudine.

Jupiter iubește oamenii care îndrăznesc și nu se victimizează. Duceți-vă în mod proactiv către lucrurile pe care vi le doriți.

Te vei arunca în unele proiecte care te vor consuma. Te vei simți obosit. Dar vă garantez că perioada cu Jupiter în semnul vostru va fi memorabilă și e păcat să nu fie așa.”

Vezi aici previziunile complete.

Ce ne spune Betsy Gutting?

 „ Este o îmbunătățire a încrederii în sine, a curajului și a abilității de a vedea adevărul în legătură cu propria persoană.

Primești inspirație divină. Îți poți schimba rolul în lume și statutul profesional. Chiar și în familie.

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Cu Jupiter în semnul tău, te vei simți mai protejat. Poți să te conectezi mai mult conștința divină. O să-ți transformi identitatea într-una mai spirituală.

În sfârșit, vei vedea că norocul este de partea ta. În orice domeniul al vieții tale, pot apărea noi oportunități.”

Vezi aici previziunile complete.

Care este părerea astrologului Willow Grace?

„Iubesc acest tranzit pentru tine. Este totul despre tine și identitatea ta. Acum vei ieși din carapace. Mergi la cursul, la workshop-uri și pretuiește gândurile, dar și ideile.

Comunici mai mult cu oamenii. Poate fi prin email, la telefon sau prin mesaje. Va fi o mare schimbare a energiei pentru tine.

Prima casă reprezintă puterea ta și obiceiurile. Ești văzut ca cineva care gândește rapid, care pune lucrurile în mișcare. Logica ta, ideile și mintea ta se vor schimba.

Norocul se schimbă pentru PATRU zodii

Călătorește în noi locuri și încearcă să te familiarizezi mai mult cu religia și filosofia.”

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel