Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop lunar. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile lunii iunie pentru nativii zodiacului.

Luna iunie ne aduce niște evenimente tare interesante. 

Pe 29 iunie, Saturn, planeta maturizării și a disciplinei, își începe retrogradarea în semnul Peștilor, unde va rămâne până pe 15 noiembrie. Pe cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) îi așteaptă o perioadă de răzgândiri, amânări dar și revelații mai mult sau mai puțin plăcute. Vor învăța care este diferența dintre vis și realitate. 

În aceeași zi, Lilith păsește în semnul Balanței pentru nouă luni. Relațiile noastre se vor schimba fundamental. Ideea de pace va fi văzută diferit. Nu ne mai dorim să urmăm exemplele oferite de societate și că vom încerca să ne detașăm de partea prea diplomată din noi. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Pe 9 iunie, Marte, guvernatorul tău, îți părăsește semnul și intră în casa a doua. Atunci când se pregătește să ajungă la ultimele grade, își face de cap. În prima săptămână a lunii iunie, vei fi înconjurat de furie. Peste tot unde vei merge, te vei simți nervos și irascibil. Mai mult decât atât, vei fi nerăbdător și agresiv. De obicei, Marte în această casă este foarte bun pentru că aduce curaj și îndrăzneală. Dar te poți trezi și cu multe cheltuieli. Jupiter se află în casa a treia. Este o perioadă pentru învățat, studiat și schimbări.

Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

În prima săptămână a lunii, nu vei fi în apele tale. Marte se află încă în casa a douăsprezecea. Când se întâmplă asta, te confrunți cu multe situații din trecut nerezolvate. Nici partenerul tău nu se descurcă prea bine. Începând cu data de 9 iunie, Marte își începe tranzitul în semnul tău. Îți aduce curaj, încredere, forță și ambiție.  În plus, devii mai competitiv. În casa a doua ai un marcaj foarte puternic. Pe data de 6 iunie, acolo va fi o Lună Nouă. Și Jupiter este recent intrat în casa a doua. Partea financiară trece prin foarte multe schimbări.

Vezi aici previziunile complete pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ești protagonistul lunii. Cu Jupiter intrat recent în semnul tău, Soarele va începe să răsară pe strada ta. Pe 6 iunie, o Lună Nouă va păși tot la tine în semn, alături de Venus și Jupiter. Este un moment nemaipomenit dacă îți dorești să o iei de la capăt. Dar chiar dacă îți dorești o schimbare importantă în viață, aceasta nu vine așa cum ai plănuit. Poți trece printr-o criză care te va face să cauți prospețimea și noutatea. Pe 9 iunie, Marte va intra în casa a douăsprezecea. Ce trebuie să ai în vedere? Va trebui să te ocupi de sănătate. Cât timp Jupiter va fi în semnul tău, are tendința de a amplifica și ce este bine, dar și ce este rău.

Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

Primele trei săptămâni ale lunii nu te ajută. Pe 20 iunie, Soarele va păși semnul tău. Până atunci, ai putea fi nevoit să faci un pas în spate. Momentan, în casa a douăsprezecea se află Soarele, Jupiter și Venus. Va trebui să fii mai retras și să te ocupi de cele spiritual, cât și de sănătate. Ferește-te de oamenii și situațiile nepotrivite. În ultima săptămână din iunie, ai ocazia să strălucești. Soarele și Venus vor intra în semnul tău. Vei dori să progresezi.

Vezi aici previziunile complete pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

În primele trei săptămâni ale lunii iunie, va fi necesar să tragi cât mai tare. Pe 9 iunie, Marte intră în casa a zecea, cea a carierei și a rolului tău în societate. Luptă pentru ceea ce îți dorești, mai ales pe plan profesional. Nu trebuie să renunți și nici să faci compromisuri. Lui Marte în casa a zecea îi place demonstrația. Așadar, asta va trebui să le arați oamenilor. Marte își dorește ca tu să fii ambițios și să te împingă de la spate. Dacă până acum nu ai îndrăznit să comentezi, acum vine momentul să o faci.

Vezi aici previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pe data de 29 iunie, Lilith îți părăsește semnul, unde a fost din octombrie 2023. Posibil să te fi provocat foarte mult. Cu cât se apropie de ieșirea din semnul tău, își arată mușchii cu adevărat. Spre finalul lunii ți-ai putea dori să schimbi o relație din temelii, să schimbi un loc de muncă sau chiar să faci ajustări la propria persoană. Lilith are legătură și cu neîncrederea în propria persoană. Când te uiți la alte persoane, ți-ai putea găsi defecte. Lilith îți aduce curajul de a te dezlipi de o situație în care te-ai simțit captiv. Nu vei mai face pe plac nimănui.

Vezi aici previziunile complete pentru Fecioară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel