Cântăreaţa Grimes confirmă naşterea celui de-al doilea copil al său cu Elon Musk

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Monden
Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Cântăreaţa canadiană Grimes a confirmat naşterea celui de-al doilea copil al său cu Elon Musk, informează UPI şi People, citate de Agerpres.

Artista în vârstă de 33 de ani şi partenerul său, fondatorul Tesla şi Space X, Elon Musk, au împreună o fetiţă, pe nume Exa Dark Sideral, născută recent prin intermediul unei mame surogat.

Grimes a făcut această dezvăluire pentru numărul din aprilie al revistei Vanity Fair.

Cântăreaţa a explicat că numele Exa este inspirat de "exaFLOPS" un termen folosit pentru a exprima performanţa unui computer, în timp ce Dark ("întuneric") se referă la "necunoscut". "Oamenii se tem de asta, dar de fapt reprezintă absenţa fotonilor", a spus Grimes. "Materia întunecată este frumosul mister din universul nostru", a adăugat ea.

Numele Sideral este inspirat din limba elfilor, potrivit artistei, şi reprezintă "timpul real al universului, timpul stelelor, timpul spaţiului profund, nu timpul nostru relativ pământesc", fiind o aluzie la personajul Galadriel din "Stăpânul Inelelor".

Grimes şi Musk îi spun fiicei lor "Y".

Cuplul mai are un fiu, X A A-Xii, sau X, născut în mai 2020.

Cei doi şi-au făcut pentru prima dată apariţia în public pe covorul roşu la Gala Met în mai 2018.

Musk a declarat în septembrie pentru Page Six că el şi Grimes sunt "semi-separaţi", însă în relaţii bune.

În noul interviu, Grimes a detaliat că ea şi Musk locuiesc separat, dar sunt în continuare împreună şi plănuiesc să aibă mai mulţi copii. "Întotdeauna ne-am dorit cel puţin trei sau patru", a spus ea.

"Nu există un cuvânt real pentru asta", a declarat artista despre relaţia cu Musk. "Probabil că m-aş referi la el ca fiind iubitul meu, dar suntem foarte fluizi. Trăim în case separate. Suntem cei mai buni prieteni. Ne vedem tot timpul...", a spus ea adăugând: "Nu mă aştept ca alţii să înţeleagă".

Grimes şi-a lansat cel de-al cincilea album, "Miss Anthropocene", în februarie 2020, iar de atunci a scos pe piaţă single-urile "Player of Games" şi "Shinigami Eyes". Ea a anunţat că va lansa un nou album, "Book 1", în 2022. 

sursa: Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel