Ce face Dua Lipa în noul său hit 'Houdini' - Video

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Monden

Dua Lipa şi-a lansat cel mai nou single, ''Houdini'', şi a marcat lansarea printr-un eveniment în Londra destinat fanilor, transmite Reuters.

Melodia este primul extras pe single de pe cel de-al treilea album de studio al cântăreţei britano-albaneze, care urmează să fie lansat în 2024. Urmează după hit-ul Dance the Night, prezent pe coloana sonoră a peliculei Barbie, lansată în mai.

Houdini, care poartă numele faimosului iluzionist şi maestru al evadărilor Harry Houdini, este produs de Danny L. Harle şi de Kevin Parker, membru al trupei Tame Impala.

Organizez trei lansări-surpriză pentru Houdini la Londra, Los Angeles şi Tokyo. Primul va fi în oraşul meu natal, Londra, joia aceasta. Voi invita câţiva câţiva fani din Regatul Unit şi din Europa aşa că fiţi pe fază, a scris luni pe social media artista în vârstă de 28 de ani.

Fanii norocoşi au putut viziona în avanpremieră videoclipul melodiei şi au văzut-o pe Lipa pe scena English National Ballet din Londra.

VIDEO



Cel mai recent album de studio al cântăreţei, Future Nostalgia, a ajuns pe primele locuri în topurile internaţionale şi i-au adus artistei un premiul Grammy în categoria Cel mai bun album vocal pop şi un Brit Award pentru Cel mai bun album britanic al anului, printre alte distincţii.

Printre cele mai cunoscute single-uri ale cântăreţei se numără New Rules, One Kiss, Levitating şi Don't Start Now.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel