Caracteristici ale femeii născute în semnul Leului și motivele pentru care o admirăm

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
freepik.com

Care sunt trăsăturile femeilor născute în Leu? Te regăsești?

Cum sunt doamnele și domnișoarele născute în semnul Leului? Prin ce se caracterizează?

Horoscop MARTIE 2024. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

În primul rând, știm că femeile născute sub semnul Leului sunt guvernate de Soare. Din acest motiv, există o mulțime de calități sau trăsături pentru care sunt admirate și adorate.

Carisma și încrederea în sine o reprezintă

Când ne gândim la o femeie Leu, avem pentru prima dată în minte cât de carismatică este. Se remarcă printr-o prezență de spirit puternică și are multă încredere în ea însăși. De asemenea, este capabilă să se afirme, indiferent de context. Această încredere atrage admirația celor din jur. Femeia Leu poate să inspire extraordinar de mult.

O aritmie este o perturbare a ritmului cardiac normal, adică inima pompează sângele mai încet, mai repede sau în mod cu totul neregulat 

Generozitatea și căldura o caracterizează

Femeile Leu sunt cunoscute pentru căldura și generozitatea lor. Știu să împartă cu alții, la propriu și la figurat și sunt capabile să ofere sprijin și încurajare, chiar și în momentele cele mai dificile ale celor din jur.

Vrea să fie în centrul atenției

Nu degeaba spunem mereu că Femeile Leu au nevoie de o scenă sau de un piedestal. Fiindcă sunt guvernate de Soare, au nevoie să fie văzute, auzite, respectate, validate. Grație acestor trăsături, femeia Leu este captivantă și magnetică.

Este loială și oferă protecție nemaivăzută

Dacă ai câștigat inima unei doamne sau domnișoare născute în semnul Leului, îți vei da seama rapid că este loială și foarte protectoare, întocmai ca o Leoaică. Face tot ce îi stă în puteri pentru a-și apăra prietenii sau familia.

Se remarcă prin multă pasiune

Femeile Leu sunt pasionale și foarte creative. Știu să își urmărească țelurile cu multă dedicație, care poate deveni contagioasă pentru cei din jurul lor.

Are rezistență

Femeia Leu se caracterizează și prin putere și rezistență. Are o forță interioară de invidiat și știe să facă fata provocărilor. Nu se lasă descurajată ușor și poate să depășească orice obstacol ce îi apare în cale.

Iese imediat în evidență

Dacă ai cunoscut o Femeie Leu, știi deja că vrea să se facă remarcată. Are un gust rafinat și un stil diferit de al altora. Apreciază mult frumusețea și eleganța și știe să se pună în valoare, astfel încât să întorci capul după ea.

Poți să citești și: Ce trăsături are Femeia Rac? Mulți o consideră partenera de viață ideală!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel