Care este CELULA astrologiei? Prima caracteristică de bază în harta natală a unei persoane

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Există trei puncte de plecare atunci când vorbim despre caracteristicile astrologice ale cuiva. Iată care este prima!

În astrologie, zodia reprezintă doar o mică parte din caracteristicile care alcătuiesc personalitatea multifațetată a unui om. Atunci când un astrolog se uită pe o hartă natală identifică trei puncte principale: soarele, luna și ascendentul.

Soarele este cel care arată zodia noastră. Stă aproximativ 30 de zile într-un semn. După cum știm, avem douăsprezece zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Aceste douăsprezece zodii sunt așezate într-un cerc de 360 de grade, care este împărțit în 12 (fiecare zodie având 30 de grade).

Poziția Soarelui determină zodia – de exemplu, eu sunt Berbec pentru că atunci când m-am născut Soarele era în Berbec, prietena mea este Rac pentru că atunci când s-a născut, Soarele era în Rac.

Când ne uităm la televizor, zodiacul este o bandă de 360 de grade, iar zodia este dată de Soare.

Putem discuta despre principalele puncte într-o hartă natală prin analogie cu celula, unitatea de bază despre care am învățat la biologie. Știm că o celulă este formată din membrană, citoplasmă și nucleu.

Soarele - nucleul

Când vorbim despre Soare, putem spune că acesta este nucleul nostru, este partea noastră conștientă, partea ce mai simplă și totodată similară celor care se nasc în aceeași perioadă a anului.

Oamenii născuți cu Soarele în Berbec au niște trăsături asemănătoare, dat fiind nucleul de la care pornesc. La fel și cei cu Soarele în Fecioară s.a.m.d.

Ce spune Soarele? Cine ești tu și cum strălucești!

Soarele este ego-ul nostru și puterea personală. Este lumina care ne călăuzește și adevărata noastră identitate, care predomină prin toate influențele și schimbările vieții. Semnul nostru solar este principalul nostru aspect.

O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

Îți recomandăm să citești și: Conjuncția dintre Mercur și Jupiter. Despre ce ne vorbește acest aspect astrologic?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel