Care este, de fapt, rana ta? Chiron în harta natală îți indică trauma și cercul vicios din care trebuie să ieși. „O să doară al naibii de tare”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage

Oriunde se găsește Chiron în harta ta, el are lecții de oferit și trebuie să îl accepți ca să poți depăși provocările sale. Să îți amintești că ai nevoie de echilibru și de eliberare, și că dincolo de orice ți s-ar întâmpla, există șansa de a transforma o criză într-o oportunitate. 

Chiron a fost descoperit în 1977 și a fost numit după fiinţa mitologică jumătate-om, jumătate cal. Chiron, la fel ca mulți nemuritori, a suferit îngrozitor, trăind pentru totdeauna cu răni de la o săgeată otrăvită. Chiron reprezintă o rană nevindecată pentru totdeauna, trauma, o sursă de durere și suferință din trecut care trebuie îmbrățișată pentru un scop superior. 

În harta natală, Chiron indică ceea ce este necesar să rezolvăm pentru a putea merge mai departe, pentru a putea să evoluăm. 

Atunci când este în semne de apă, Chiron poate aduce traume legate de suferința emoțională, doliu emoțional, pierdere și moarte, suferința după moartea cuiva. Chiron în semn de foc aduce probleme de exprimare, angoasă. Plasat în semne de aer, Chiron poate aduce probleme de comunicare, dificultăți în relații și nevoia de a fi acceptat de societate. 

Pe 15 iunie avem o conjuncție Marte-Chiron în semnul Berbecului, despre care poți afla aici mai multe în interpretarea astrologului Daniela Simulescu

Astrologul Cam White spune aici că această conjuncție nu va fi la fel de dureroasă pentru toți, deoarece unii privesc durerea ca pe o formă de purificare, în timp ce alții au dezvoltat toleranță la durere într-un mod pozitiv (prin tatuaje, de exemplu) sau într-un mod negativ, suferind în cerc în relații toxice unde își asumă voit rolul de victimă. Însă a lua contact cu durerea e un lucru bun, astrologul spune asta prin următoare analogie: dacă pui alcool pe rană, o să doară ca naiba, dar o să dezinfecteze locul afectat. Cam așa va face și Marte, cunoscut și pentru abilitățile sale „chirurgicale” când se va întâlni cu traumele noastre. 

Iată care sunt traumele cu care s-ar putea să te confrunți în funcție de poziția lui Chiron în harta ta natală.

Înainte de toate, te invităm să îți calculezi poziția lui Chiron în astrograma ta natală: Efemeride Chiron 1926 - 2045

Chiron în Berbec

Această poziție arată că durerea este plasată undeva la nivelul ego-ului, iar vindecarea vine din concentrarea pe sine. Acești nativi s-ar putea să sufere din cauza faptului că dincolo de toate eforturile lor, nu au succes. Ei încearcă să compenseze asta având o activitate exagerat de intensă. 

Chiron în Taur

Suferința vine din nesiguranța interioară pe care o simt acești nativi. Poate că au fost subminați de către părinții lor sau de cineva cu autoritate din viața lor, de aceea li se pare că oricât de mult ar acumula, nu își pot umple golul interior. 

Chiron în Gemeni

Acestor nativi li se pare că nu se pot face auziți. Ar trebui, însă, să schimbe ceva dacă vor rezultate, însă ei nu fac decât să continue să se justifice. Li se pare că oricât de mult încearcă ei să se facă înțeleși, ceilalți nu îi pot înțelege, iar cu cât vor insista mai tare pe rana aceasta, cu atât ea se va accentua. Soluția ar fi moderația.

Chiron în Rac

Chiron în Rac vorbește despre familie și despre atașamente. E posibil ca în copilărie aceștia să nu se fi simțit iubiți, de aceea compensează această rană, făcându-și ei înșiși propriile familii, sau decid să nu aibă niciodată familie, tocmai pentru a nu-i răni așa cum au simțit ei. Rezolvarea poate veni din echilibrul între gândirea rațională și vocea emoțiilor. 

Chiron în Leu

Acestor nativi li se pare că nu primesc suficientă recunoaștere din partea celorlalți. Pe cât de unice sunt creațiile lor, pe atât de tare li se pare că ceilalți le resping. Ar trebui să se gândească la faptul că validarea nu este atât de importantă și că se învârt într-un cerc al viciilor. 

Chiron în Fecioară

Aceși nativi se confruntă cu boli pe tot parcursul vieții, se luptă cu mici afecțiuni, nu neapărat grave. Există în ei acea teamă că odată ce se vor vindeca de o boală, se vor lovi de alta. Și poate că asta vine din nevoia de a se corecta excesiv, de a căuta mereu o formă de perfecțiune care se lovește de zidul nesiguranței. 

Chiron în Balanță

Chiron în Balanță spune o poveste despre relații toxice, relații în care partenerii nu fac decât să îi rănească din nou și din nou. Din cauza acestei energii a relațiilor eșuate, ajung să atragă același tip de relații. Vor fi nevoiți să învețe să aibă mai întâi o relație cu propria persoană înainte de a se arunca în brațele celorlalți. 

Chiron în Scorpion

Acești nativi ajung să își facă rău singuri din teama de a nu fi manipulați. Ei răspund la acțiunile celorlalți în mod violent și repetă un tipar al neîncredere, dar și al faptului că ajung ei înșiși să fie manipulatori. Rana vine de undeva dintr-un tipar transgenerațional al trădării. Vindecarea se poate accesa prin acceptarea sinelui întunecat. 

Chiron în Săgetător 

Nativii care îl au pe Chiron în semnul Săgetătorului s-ar putea să se confrunte cu crize ale propriului sistem de valori, dar și de credințe și experiențe reliigioase. Li se pare că nu reușesc să se adapteze prea bine nicăieri. Pentru a-și depăși traumele va fi nevoie să își regândească principiile. 

Chiron în Capricorn

Rana acestor nativi vine din faptul că nu reușesc niciodată să atingă succesul la care visează. Oricât de mult încearcă, statutul social dorit nu se lasă abordat în măsura pe care și-o doresc. Totodată, se dovedesc a fi indiferenți la durerile celorlalți. Va fi nevoie să își găsească echilibrul interior și să fie mai toleranți cu ei înșiși, dar și cu cei din jur.

Chiron în Vărsător

Acești nativi ajung deseori să se simtă devastați de faptul că nu reușesc să impună binele în lume, să schimbe lumea după viziunea lor, construind o societate ideală. Prietenii îi rănesc sau îi trădează, iar societatea refuză să îi accepte. Au nevoie să devină mai maleabili în ceea ce privește întreaga structură socială. 

Chiron în Pești

Acestor nativi li se pare că lumea e un loc al suferinței, iar rana lor vine din pierderea legăturii cu divinitatea. Fie îi resping pe ceilalți complet, fie se sacrifică pentru a-i ajuta. Dacă ar reuși să se plaseze pe ei înșiși ca fiind ființe unice, divine, viața lor ar deveni mult mai bună. 

surse: astromundus.com & horoscopes.astro-seek.com

Poți afla aici mai multe despre trauma fiecărui semn zodiacal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel