Care îți sunt adevărații prieteni din zodiac. Zodia la nevoie se cunoaște

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Te-ai gândit vreodată care sunt zodiile care au trăsăturile ce îi fac să devină cei mai buni prieteni? E posibil să fii surprins. Desigur că depinde și de partea cealaltă, nimeni nu îți este prieten dacă nu ești și tu, până la urmă relațiile țin de reciprocitate. 

Pornim din nou la drum cu ideea că mai mult decât de zodii, vorbim de energia acestora. Poate că ați observat că în ultima perioadă pe site-ul Astrosens.ro, la articolele care prezintă în mod amuzant diverse trăsături ale zodiilor, apare un disclaimer de tipul: „Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”. Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm și pe dvs. să faceți la fel. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine. Detalii și părerea astrologului Daniela Simulescu o găsiți chiar aici!

Printre cei care sunt prietenoși, dar sub asta se cam ascund și alte chestii se numără: Scorpionul, Balanța și Săgetătorul!

Scorpionii au tendința de a ascunde alte lucruri sub masca prieteniei, s-ar putea să fie cam suspicioși, să urmeze și alte interese, să aibă o oarecare adâncime relația cu aceștia. Cum Scorpionii se tem foarte tare de trădare, e posibil „să înțepe ei primii”. Relația cu un Scorpion e dificilă, de multe ori se află în situații din care trebuie să îi salvezi, fiind mereu pe muchie de cuțit. Așteaptă-te să le fii tu lor prieten mai mult decât ei ție, e dificil să fii în pielea lor, crede-mă. Sunt mereu în criză de ceva, la limită. 

Balanțele sunt firi prietenoase, foarte deschise, nobile ai putea zice, dar ce e dedesubt? E posibil ca sub aerul prieteniei să se afle propria lor dorință de a fi iubită și validată. Se gândesc că dacă se vor purta frumos cu ceilalți, vor primi același lucru la schimb. Asta nu înseamnă că nu sunt prieteni buni, însă în situații de criză s-ar putea să nu vrea să se bage, ele au nevoie să fie mereu bine. Deci, din prieteni la bine și la rău, s-ar putea să rămâi cu prieteni doar la bine. 

Săgetătorii sunt fantastici, te pot asculta, te pot sfătui, însă e posibil să te trezești fără ei când ți-e lumea mai dragă. S-ar putea ca exact când ai nevoie de un umăr pe care să plângi, ei să fie deja îmbarcați către următoarea lor aventură, implicați în noul lor scop. Aceștia sunt cei care de multe ori sunt cam prea ocupați ca să mai fie și prieteni. E posibil ca din cauza asta să îți cam pară pe interes, însă ei au săgeata aia, se duc mereu către altceva.

Zodiile care îți vor fi alături și se vor dovedi de multe ori a fi prieteni pe care te poți baza sunt Berbecii și Leii, dar desigur până la un punct. 

Berbecii sunt oameni prietenoși, le place să investească în relațiile lor de prietenie. Își doresc ca acestea să fie armonioase. E posibil ca în prieteni să caute exact opusul, liniștea, echilibrul, ceva ce ei deseori nu au și cu care și-ar mai potoli freamătul dinăuntru. Dar atunci când vor să se arunce cu capul înainte nu or să mai țină cont de nimeni și de nimic. 

Leii sunt nativi generoși cărora le place să aibă grijă de cei din jurul lor. Își doresc tot ce e mai bun pentru prietenii lor, așa că vor face tot ce depinde de ei ca să le ofere o relație sănătoasă. Desigur că prietenia aceasta va avea și o doză de reciprocitate și mai ales, una de sinceritate, iar dacă se dovedește că nu a fost una pe bază solidă, e un singur pas de la prieten la dușman și sigur nu îi vrei ca dușmani. 

Zodiile de care ai nevoie în viața ta și care îți dovedesc că prietenul la nevoie se cunoaște: Taurii, Capricornii și Fecioarele

Aceste zodii nu fac asta doar din prietenie, ci mai ales pentru că sunt creați să rezolve probleme. Fecioarele vor dori mereu să înlăture orice imperfecțiune din ei și din viața lor, ceea ce înseamnă că vor face tot ce depinde de ele ca să se ofere ca prietenul perfect. E posibil ca oferind prea mult să nu primească la fel și să sfârșească prin a fi rănite. 

Capricornii sunt extrem de practici și stabili prin natura lor, așadar știi că dacă îți lipsește baza, temelia, cineva în care să ai încredere, atunci Capricornul va fi acolo, pământul la care să ajungi când bâjbâi pierdut prin viață. Sunt loiali și se dovedesc a fi prieteni pe viață. Asta și pentru că sunt guvernați de Saturn, cunoscut și ca fiind Cronos, ei au puterea timpului. 

Taurii sunt extrem de stabili, nu vor să schimbe în viață prea mult. Nu își doresc mulți prieteni, dar vor să îi păstreze mereu în viața lor pe cei pe care îi au. E posibil să dorească un schimb reciproc de servicii, însă cu siguranță la nevoie te vei putea baza pe ei. Nu te lasă în ploaie. 

Prieteni prin natura lor: Gemeni, Rac, Vărsător și Pești Aceste semne au pur și simplu natura prieteniei curgându-le prin vene. Sunt construiți așa. 

Gemenii sunt sociabili, glumeți, prototipul prietenului perfect. Oamenii îi vor considera superficiali pentru că trec de la o idee la alta, de la o discuție la alta, însă acesta este farmecul lor. Sunt extrem de curioși și îți fac viața mai frumoasă, precum o pată de culoare într-o cameră complet albă. 

Racii sunt definiția grijilor materne. Asta caută și ei în ceilalți. E posibil să le câștigi greu încrederea, dar odată câștigată, îți vor fi mereu aproape. Sunt umărul pe care plângi, sunt cei care îți vor găti fursecuri la 12 noaptea ca să te simți mai bine după ce ai avut un eșec. 

Vărsătorii sunt prietenii tuturor, sunt cei populari din clasă, sau cei diferiți pe care vrei să îi urmezi. Sunt cei care le știu pe toate și de care ai nevoie dacă vrei să rezolvi ceva. Or să te ajute cu soluții ingenioase, însă nu ai cum să îi ții doar pentru tine, ei sunt ai colectivității. 

Peștii sunt pur și simplu frații tăi. Se pot plia pe tine, pe caracterul tău, pot fi exact ce ai tu nevoie aici și acum. Vor dori să te salveze, însă asta va fi pentru că de multe ori vor să se salveze pe sine. Peștii sunt glumeți, distractivi și plini de intuiție. Îți fac viața mai frumoasă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel