Care sunt cele mai "leneșe" zodii din horoscop? Aceste TREI semne din zodiac preferă confortul!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Cum se manifestă lenea în energia următoarelor zodii?

Disclaimer: Acest articol vorbește mai mult despre energia zodiilor decât despre zodiile în sine. Nu vrem să supărăm pe nimeni, din contră! Astrologul Daniela Simulescu încearcă să schimbe fața astrologiei din România, să ne facă să ne cunoaștem pe noi înșine în mod diferit, dar să îi privim și pe ceilalți într-un mod mai blând, fără a le aplica un stigmat.

Există anumite zodii care sunt adesea asociate cu leneveala sau cu lipsa de motivație. 

Totuși, lenea nu înseamnă neapărat să nu faci nimic, ci mai degrabă să faci doar ceea ce trebuie pentru a avea doar rezultatele care trebuie. 

Potrivit unor interpretări astrologice, unele dintre zodiile care ar putea fi considerate leneșe sau puțin motivate includ:

Taurul (20 aprilie - 20 mai): Taurii pot fi adesea considerați leneși din cauza naturii lor stabile și a preferinței pentru confort. Le place să se relaxeze și să se bucure de plăceri, ceea ce ar putea să-i facă să pară lipsiți de motivație în anumite situații.

Taurii preferă stabilitatea și nu vor neapărat să vadă schimbări, asta s-ar putea să îi facă să pară cam leneși din exterior. 

Bărbatul Taur are nevoie de timpul său pentru a face treaba, nu îl pune să facă mai multe lucruri în același timp. Este foarte posesiv și nu apreciază surprizele. Pe de altă parte, femeile Taur sunt mai conservatoare, mai liniștite, simt nevoia de a nu fi grăbite, de a avea o oarecare stabilitate și de a ști ce anume urmează.

La serviciu sunt foarte devotate, liniștite, pot părea leneșe, dar ele au ritmul său. Când vine vorba de ieșiri, Taurii nu vor ști exact dacă să rămână acasă sau să plece pe undeva. Faptul că nu pleacă așa de ușor de acasă ar putea părea lene, însă e posibil să prefere să își petreacă weekendul în căminul lor, unde au tot confortul asigurat.

Însă dacă pleacă, au deja totul stabilit. Au cumpărat biletele de tren de luna trecută, sau și-au făcut plinul, au provizii, au o listă cu tot ce este necesar. Unde merg Taurii în weekend? Într-un loc care să fie frumos, dar să aibă și ceva reputație bună. Poate o tură până la mare sau undeva unde este o cascadă spectaculoasă.

Racul (21 iunie - 22 iulie): Racii sunt adesea legați de emoții și pot fi puțin reticenți în a acționa dacă nu se simt suficient de motivați. Ei preferă să fie într-un mediu sigur și confortabil, ceea ce ar putea duce la lene.

Racul este leneș tot în sensul în care preferă mai degrabă căminul.

La un bărbat Rac, de exemplu, iubirea trece prin stomac. Nu suportă conflictul, nu îi plac nici chestiile vulgare, nici prea multă independență a femeilor. El are nevoie de „o mămică”.

Pe de altă parte, femeia Rac este femeia clasică, soție, mamă, soră, prietenă. Are o mare nevoie de siguranță, are nevoie să fie protejată. Racii se vor bucura de tihnă acasă, așteaptă întreaga săptămână ca să se vadă în sfârșit acasă, dulce casă. De ce ar pleca? Doar dacă intervine ceva neprevăzut, dă, Doamne, să nu fie cazul.

Bine, fie, poate vor ieși ca să își viziteze rudele sau să meargă la un grătar la niște prieteni foarte apropiați de familie. Și cu asta deja știm cu cine vor dori să își petreacă timpul liber: prietenii apropiați, rudele, familia. Asta îi face să fie leneși? E doar reputația? Sau poate că e faptul că vor să pună accentul pe tot ce e mai important pentru ei.

Peștii (19 februarie - 20 martie): Peștii sunt cunoscuți pentru natura lor sensibilă și visătoare, dar pot părea leneși dacă se pierd în gânduri sau fantezii și își neglijează sarcinile cotidiene.

Deci, Peștii pot părea leneși pentru că sunt visători. Câteodată bărbații Pești sunt mai sensibili sau mai generoși decât femeile. Vor avea foarte multe temeri și au nevoie să evadeze. Au nevoie să se izoleze din când în când, au nevoie să fie lăsați în pace din când în când. Sunt foarte atenți la tot ce înseamnă siguranța emoțională.

Femeile Pești sunt sensibile, vulnerabile, visează fără limite, au în suflet un ocean al visării plin de stări și emoții. Lenea se va evapora atunci când Peștii vor găsi un caz social: acești nativi sunt cei care vor să vindece, să salveze pe cineva, creează un soi de dependență, se pierd în persoana respectivă. Peștii știu că pentru ei poate fi weekend în fiecare zi dacă vor așa că lenevesc când au chef și când au nevoie ca formă de terapie.

Poți să vezi și: Horoscopul verii 2023. Află previziunile pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel