Horoscopul verii 2023. Află previziunile pentru toate zodiile - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu a fost invitata Georgianei Ioniță Toader, redactor-șef la Spectacola.ro, unde a vorbit despre cele mai importante evenimente astrologice ale verii. Se pare că avem o vară incendiară! Iată ce previziuni există pentru fiecare semn din zodiac.

Ce aflăm de la Daniela Simulescu despre horoscopul verii de anul acesta?

„(...) Comparând cu ultimii ani, este o vară mai pe placul nostru. Aș putea spune că ne invită să ne și distrăm mult mai mult. Cred că abia anul ăsta începem să recuperăm. (...) Dar, avem o vară care ne pune și puțin la muncă. Sunt două componente importante ale verii.

Odată că avem un marcaj foarte puternic în Leu. Venus va și retrograda în Leu între 23 iulie și 4 septembrie. Și iată, Marte va intra în Fecioară pe 10 iulie și va face, bineînțeles, aspecte cu Jupiter în Taur, dar și cu Saturn în Pești.

Faptul că Marte intră în Fecioară face trecerea de la greier la furnică. Până pe 10 iulie, cât Marte va fi în Leu, vrem distracție, vrem să fim greier și pe urmă, după 10 iulie, intră în Fecioară. Până pe 27 august, cu toții vom dori să fim furnicuțe. 

Deci și muncim și ne distrăm vara asta.”

Berbec/Ascendent în Berbec

La Berbec, Jupiter se află în Casa a 2-a, Venus în Casa a 5-a. Deci, sunt preocupați și de distracție și de partea amoroasă. Dar, în același timp, trebuie să ne preocupăm de bani. Venus în tranzit prin Casa a 5-a are legătură și cu distracția, cu plăcerile și cu bucuria de viață. Așa că ai nevoie până în octombrie de toate acestea. Plus că Venus va retrograda și în afară de partea amoroasă, putem cheltui aiurea banii. Vezi aici previziunile complete pentru Berbec.

Taur/Ascendent în Taur

Taurul poate fi considerată zodia vedetă a verii. Jupiter este în semnul lor. Venus, guvernatoarea lor, va retrograda în Casa a 4-a, care are legătură cu casele, cu tot ce înseamnă imobil, cu familia. Pentru voi în această vară, contează mult partea asta de unde locuiți și cum locuiți. Sau cum este cu familia. După care, vorbim despre partea de copii și de iubire. Pune accent pe multă distracție nu doar în această vară, ci până anul viitor, în luna mai. Vezi aici previziunile complete pentru Taur.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Toată vara nu le va sta picioarele! Dorul de ducă este la el acasă. Tocmai de aceea, astrele îi îndeamnă pe Gemeni să se plimbe cât mai mult. De asemenea, această vară nu este pentru Gemeni numai cu distracție, ci și pentru planuri, strategie. Ai nevoie de planuri pe care să le pui și pe roate, nu doar să le spui. Trece-le pe hârtie și uită-te la ele din când în când, ca să le rezolvi, treptat. Vezi aici previziunile complete pentru Gemeni.

Rac/Ascendent în Rac

Conturile și portofelul tău vor avea serios de suferit în această vară. Și pot apărea și multe cheltuieli neprevăzute. Să aveți pregătit tot timpul un buget de risc. Cu Jupiter în Casa a 11-a, ai și mai multă încredere în viitorul apropiat, indiferent de ce se întâmplă în viața ta. Cu alte cuvinte, reușiți să vedeți și partea plină a paharului. Vezi aici previziunile complete pentru Rac.

Leu/Ascendent în Leu

De ce beneficiază Leii? De foarte multă carismă! Dar și de mult magnetism. Leii în această vară, dacă vor, pot să facă pe oricine din vorbe. Este de ajuns să te uiți la ei, la cum se îmbracă, la cum se prezintă, la cum se coafează și deja te-au cucerit! Atât domnii, cât și doamnele născute în acest semn, pot să cucerească pe oricine în această vară. Se vor simți foarte flatați, nimeni nu va mai fi ca ei! Vezi aici previziunile complete pentru Leu.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Acești nativi trebuie să aibă mare atenție la relații. Mai ales la cele indisponibile, la cele toxice pe care le ai dar și la sacrificiul pe care tinzi să îl faci în relații, pentru că un sacrificiu dus la extrem te poate îmbolnăvi atât fizic, cât și mental sau emoțional. Cert este că Fecioarelor le este recomandat să aibă mare grijă la sănătate. Vezi aici previziunile complete pentru Fecioară.

Balanță/Ascendent în Balanță

Este o vară foarte zăpăcită, pe care o putem asemăna unui parc de distracții. Cei singuri nici nu vor ști încotro să o ia, pentru că apar tot felul de personaje în viața lor. Pici ușor în mrejele lor, așa că trebuie să ai grijă de cine te lași influențat. Balanțele au nevoie de oameni, de validare, vor să fie în comunități. Dar este posibil să aleagă cam prost, așa că se impune grijă. Vezi aici previziunile complete pentru Balanță.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Vara asta îi poate ajuta pe plan profesional, însă acești nativi își vor îndrepta atenția mai mult către relații. Chiar dacă astrele îți vin în ajutor și lucrurile merg grozav pe plan profesional, tu îți dorești mai degrabă să ieși cu cineva, să îți oficializezi relația, să pleci cu partenerul în străinătate. Fii cât mai curajos la locul de muncă. Relațional, cei singuri își pot găsi pe cineva potrivit. Vezi aici previziunile complete pentru Scorpion.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Această vară vorbește despre călătorii sau dor de ducă. Iar ție nu îți displac deloc aceste lucruri. Dar, după data de 10 iulie, s-ar putea să apară chestiuni profesionale mai neplăcute, ce îți pot da bătăi de cap. Dacă te plimbi și ai de gând să mergi pe la festivaluri, la evenimente prin străinătate, este posibil să îți întâlnești dragostea pe acolo, așa că fii cu ochii în patru! Poate fi vorba despre o dragoste de-o vară, pentru că lui Venus asta îi place. Vezi aici previziunile complete pentru Săgetător.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Capricornii, indiferent de vârsta pe care o au, pot descoperi, pot retrezi pasiunea sau flacăra iubirii. Au o vară nemaipomenită din acest punct de vedere! Poți să descoperi sau să redescoperi la tine multe limite ale plăcerii, ale senzualității, într-un mod extraordinar. Poți să fii extrem de intens în această vară. Vezi aici previziunile complete pentru Capricorn.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Recomandarea în această vară pentru voi este să nu vă grăbiți. Dacă te întorci în trecut, înseamnă că este ceva nerezolvat acolo și poate este momentul să închei ca să poți merge mai departe. Apoi, poate să apară cineva nou în viața ta, indiferent dacă ești singur sau într-o relație. Și te poate face să afli ceva nou despre tine. Vezi aici previziunile complete pentru Vărsător.

Pești/ascendent în Pești

Pentru Pești, vorbim despre o vară în care pot să învețe multe lucruri. Pot face numeroase cursuri, ateliere, pot să călătorească. Să cunoască oameni. Practic, să nu stea. Trebuie să vă găsiți rutine și obiceiuri care să vă facă plăcere. Este recomandat să aveți multă grijă la sănătatea voastră, dar și la a altora. Vezi aici previziunile complete pentru Pești. 

Youtube video image

Poți să vezi și: Citatul motivațional care ți se potriveşte, în funcție de zodie. Iată ce te reprezintă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel