Horoscopul verii pentru Fecioară/ascendent în Fecioară. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a fost invitată în platoul Spectacola, unde a discutat despre cele mai importante evenimente astrologice ale verii. Iată cum vor fi influențate Fecioarele și cei cu ascendent în Fecioară.

Ce ne spune Daniela Simulescu despre horoscopul verii din 2023?

„(...) Comparând cu ultimii ani, este o vară mai pe placul nostru. Aș putea spune că ne invită să ne și distrăm mult mai mult. Cred că abia anul ăsta începem să recuperăm. (...) Dar, avem o vară care ne pune și puțin la muncă. Sunt două componente importante ale verii.

Odată că avem un marcaj foarte puternic în Leu. Venus va și retrograda în Leu între 23 iulie și 4 septembrie. Și iată, Marte va intra în Fecioară pe 10 iulie și va face, bineînțeles, aspecte cu Jupiter în Taur, dar și cu Saturn în Pești.

Faptul că Marte intră în Fecioară face trecerea de la greier la furnică. Până pe 10 iulie, cât Marte va fi în Leu, vrem distracție, vrem să fim greier și pe urmă, după 10 iulie, intră în Fecioară. Până pe 27 august, cu toții vom dori să fim furnicuțe. 

Deci și muncim și ne distrăm vara asta.”

Cum să folosești astrologia pentru a-ți prezice experiența sarcinii

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Iată ce ne spune Astrologul Daniela Simulescu în legătură cu horoscopul verii pentru nativii Fecioară!

„Ce se întâmplă cu acești nativi? Aici lucrurile pot sta un pic diferit. Să ne amintim ceva. Din martie, Fecioarele îl au pe Saturn în Casa a 7-a. Iar de ceva timp, este și retrograd. În Casa a 12-a, o au și pe Venus, care va retrograda, pe Lilith, dar și pe Marte, care pe 10 iulie, va intra în semnul lor.

Așadar, acești nativi trebuie să aibă mare atenție la relații. Mai ales la cele indisponibile, la cele toxice pe care le au dar și la sacrificiul pe care tinzi să îl faci în relații, pentru că un sacrificiu dus la extrem te poate îmbolnăvi atât fizic, cât și mental sau emoțional.

Cert este că eu le recomand Fecioarelor să aibă mare grijă la sănătate. Este foarte important, indiferent de ceea ce se întâmplă în acest moment în viața lor. Deși îți pasă și de alții, încearcă să pui pe primul loc propria sănătate. Pentru că Saturn în Casa a 7-a care face opoziție cu Soarele sau cu ascendentul, reușește să te devitalizeze. Imunitatea ta o să aibă de suferit.

Totodată, cu Saturn în Casa a 7-a, orice relație în care vei intra sau orice idilă pe care o vei avea o să te coste scump. Poți să suferi enorm dacă accepți niște situații care nu îți fac bine. Mai degrabă poți alege să stai singur vara asta, decât să optezi pentru o legătură nepotrivită. Stai departe de boacăne, cu alte cuvinte.

Tendința de a te întoarce la parteneri indisponibili trebuie din start tăiată. În relații, îți poți da seama că oferi prea mult, dar că nu prea primești pe măsură. Ai foarte mare grijă.

În acest concediu sau vacanță, pune accent pe sport și mișcare. Este o vară bună pentru călătorii.”

Citește și: Horoscopul verii pentru Leu/ascendent în Leu. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Vezi aici emisiunea completă despre horoscopul verii! 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel