Horoscopul verii pentru Leu/ascendent în Leu. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a fost invitată în platoul Spectacola, unde a discutat despre cele mai importante evenimente astrologice ale verii. Iată cum vor influența acestea Leii și pe cei cu ascendent în Leu.

Ce ne spune Daniela Simulescu despre horoscopul verii din 2023?

„(...) Comparând cu ultimii ani, este o vară mai pe placul nostru. Aș putea spune că ne invită să ne și distrăm mult mai mult. Cred că abia anul ăsta începem să recuperăm. (...) Dar, avem o vară care ne pune și puțin la muncă. Sunt două componente importante ale verii.

Odată că avem un marcaj foarte puternic în Leu. Venus va și retrograda în Leu între 23 iulie și 4 septembrie. Și iată, Marte va intra în Fecioară pe 10 iulie și va face, bineînțeles, aspecte cu Jupiter în Taur, dar și cu Saturn în Pești.

Faptul că Marte intră în Fecioară face trecerea de la greier la furnică. Până pe 10 iulie, cât Marte va fi în Leu, vrem distracție, vrem să fim greier și pe urmă, după 10 iulie, intră în Fecioară. Până pe 27 august, cu toții vom dori să fim furnicuțe.

Deci și muncim și ne distrăm vara asta.”

Horoscop numerologie și tarot, 7 iulie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Leu/Ascendent în Leu

Află ce ne spune Astrologul Daniela Simulescu în legătură cu horoscopul verii pentru nativii Leu!

"Leul este una dintre vedetele verii. Așadar, putem spune că totul se învârte în jurul său. Din ce cauză? Să ne gândim la următoarele lucruri! Marte este în semnul Leului până la data de 10 iulie. Apoi, Venus stă în Leu până pe 9 octombrie, unde va și retrograda, între 23 iulie și 4 septembrie.

Totodată, Jupiter se află în Casa a zecea, a carierei. Leii o au în semnul lor și pe Lilith, până la 3 octombrie. În curând, o să intre în semnul lor și Mercur, dar și Soarele. 

Așadar, de ce beneficiază Leii? De foarte multă carismă! Dar și de mult magnetism. Leii în această vară, dacă vor, pot să facă pe oricine din vorbe. Este de ajuns să te uiți la ei, la cum se îmbracă, la cum se prezintă, la cum se coafează și deja te-au cucerit!

Atât domnii, cât și doamnele născute în acest semn, pot să cucerească pe oricine în această vară. Se vor simți foarte flatați, orgoliul le va crește. Pe scurt, nimeni nu va mai fi ca ei! 

Este adevărat și că Saturn prin Casa a 8-a, care este retrograd, îi învață pe Lei să nu mai stea în situații toxice. Indiferent dacă vorbim despre relații sau chestiuni financiare. Se vor sătura și nu vor mai putea depinde de niște oameni ca altădată.

Dar altfel, această vară este nemaipomenită pentru Lei! Nu știi când te vei mai întâlni cu aceste aspecte, așa că profită la maximum. Ai ocazia să îți faci o schimbare de look, dar nu una radicală, pentru că este posibil să nu îți mai placă după aceea.

Poți să te folosești de hainele din garderobă, cărora să le oferi un alt aer.

Trebuie să ai grijă de tine, neapărat!”

Citește și: Horoscopul verii pentru Rac/ascendent în Rac. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Vezi aici emisiunea completă despre horoscopul verii! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel