Horoscopul verii pentru Rac/ascendent în Rac. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a fost invitată în platoul Spectacola, unde a discutat despre cele mai importante evenimente astrologice ale verii. Iată cum vor influența aceste fenomene Racii și pe cei cu ascendent în Rac.

Ce ne spune Daniela Simulescu despre horoscopul verii din 2023?

„(...) Comparând cu ultimii ani, este o vară mai pe placul nostru. Aș putea spune că ne invită să ne și distrăm mult mai mult. Cred că abia anul ăsta începem să recuperăm. (...) Dar, avem o vară care ne pune și puțin la muncă. Sunt două componente importante ale verii.

Odată că avem un marcaj foarte puternic în Leu. Venus va și retrograda în Leu între 23 iulie și 4 septembrie. Și iată, Marte va intra în Fecioară pe 10 iulie și va face, bineînțeles, aspecte cu Jupiter în Taur, dar și cu Saturn în Pești.

Faptul că Marte intră în Fecioară face trecerea de la greier la furnică. Până pe 10 iulie, cât Marte va fi în Leu, vrem distracție, vrem să fim greier și pe urmă, după 10 iulie, intră în Fecioară. Până pe 27 august, cu toții vom dori să fim furnicuțe. 

Deci și muncim și ne distrăm vara asta.”

Ce floare ți se potrivește, în funcție de semnul zodiacal. Aceasta spune multe despre personalitatea ta

Rac/Ascendent în Rac

Iată ce ne spune Astrologul Daniela Simulescu în legătură cu horoscopul verii pentru nativii Rac!

"Ce putem să spunem pentru Raci? Venus retrogradează în Casa a 2-a, Jupiter este în Casa a 11-a, iar aceste tranzite aduc multe cheltuieli. Altfel spus, conturile și portofelul tău vor avea serios de suferit în această vară. Și pot apărea și multe cheltuieli neprevăzute.

Atenție, pentru că retrogradarea lui Venus în Casa a 2-a începe în careu cu Uranus și, din păcate, în conjuncție cu Neptun. Deci, mulți nativi Rac vor avea impresia că, dacă dau banii pe ceva, o să facă ceva grozav. Ei bine, nu este cazul.

Eu vă recomand ca în această vară, să aveți pregătit tot timpul un buget de risc. În același timp, o să ofer un exemplu simplist. Dacă știți că vă place înghețata de pepene, să spunem, și mergeți într-un magazin și vedeți cinci feluri diferite, să nu o luați pe cea mai scumpă de acolo. Fiindcă asta nu înseamnă că va fi mai bună decât celelalte patru.

De altfel, ați face bine să nu va lăsați cuceriți de o imagine, de un ambalaj. Nu este cazul. De asemenea, cu Venus retrograd în Casa a 2-a, aveți preocupări pentru haine, bijuterii, încălțăminte. De asta pot să apară și cheltuieli. Totuși, este o perioadă optimă pentru renegocieri.

Așadar, dacă aveți niște contracte pentru anumite servicii, mergeți și renegociați, pentru că o să ai mai mult curaj decât înainte.

Cu Jupiter în Casa a 11-a, ai și mai multă încredere în viitorul apropiat, indiferent de ce se întâmplă în viața ta. Cu alte cuvinte, reușiți să vedeți și partea plină a paharului, lucru chiar recomandat."

Îți recomandăm să vezi și următorul articol: Horoscopul verii pentru Gemeni/ascendent în Gemeni. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Vezi aici emisiunea completă despre horoscopul verii! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel