Horoscopul verii pentru Gemeni/ascendent în Gemeni. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a fost invitată în platoul Spectacola, unde a discutat despre cele mai importante evenimente astrologice ale verii. Iată cum vor influența aceste fenomene Gemenii și pe cei cu ascendent în Gemeni.

Ce ne spune Daniela Simulescu despre horoscopul verii din 2023?

„(...) Comparând cu ultimii ani, este o vară mai pe placul nostru. Aș putea spune că ne invită să ne și distrăm mult mai mult. Cred că abia anul ăsta începem să recuperăm. (...) Dar, avem o vară care ne pune și puțin la muncă. Sunt două componente importante ale verii.

Odată că avem un marcaj foarte puternic în Leu. Venus va și retrograda în Leu între 23 iulie și 4 septembrie. Și iată, Marte va intra în Fecioară pe 10 iulie și va face, bineînțeles, aspecte cu Jupiter în Taur, dar și cu Saturn în Pești.

Faptul că Marte intră în Fecioară face trecerea de la greier la furnică. Până pe 10 iulie, cât Marte va fi în Leu, vrem distracție, vrem să fim greier și pe urmă, după 10 iulie, intră în Fecioară. Până pe 27 august, cu toții vom dori să fim furnicuțe. 

Deci și muncim și ne distrăm vara asta.”

Numerologie. Semnificația specială a lunii iulie 2023: luna 7, într-un an de vibrație universală 7

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Iată ce ne spune Astrologul Daniela Simulescu în legătură cu horoscopul verii pentru nativii Gemeni!

"Ce trebuie să știe acești nativi? Mai este puțin până la retrogradarea lui Mercur, deci nu trec prin foarte multe schimbări. Iată, retrogradarea lui Venus în Casa a 3-a le oferă o minte vie. În același timp, toată vara nu le va sta picioarele! Dorul de ducă este la el acasă. Tocmai din acest motiv, astrele îi îndeamnă pe Gemeni să se plimbe cât mai mult.

Avându-l și pe Jupiter în Casa a 12-a, oarecum astrele recomandă să se plimbe și în locuri mai retrase. Gemenilor le va face bine să stea mai mult în natură, de exemplu. Sau și să învețe lucruri noi despre natură. Să se conecteze cu oamenii cei mai apropiați, fie că sunt frați, verișori, etc.

De asemenea, poate că mulți nativi Gemeni trec, din punct de vedere profesional, prin schimbări. Poate că multora chiar le merge bine la acest capitol, fiindcă au muncit și au reușite. Însă, sunt și mulți Gemeni care trec la locul de muncă prin multe provocări și multe responsabilități. Ori nu se mai regăsesc în locul în care își desfășoară activitatea. 

Din fericire, pentru aceștia apare din toamnă șansa să schimbe ceva. Dar asta înseamnă că nu trebuie să aștepte să pice din cer, ci să facă și ei ceva. Deci responsabilitatea devine o temă principală.

Plus că la anul, Jupiter o să intre în acest semn în mai. Asta înseamnă că această vară nu este pentru Gemeni numai cu distracție, ci și pentru planuri, strategie. Ai nevoie de planuri pe care să le pui și pe roate, nu doar să le spui. Trece-le pe hârtie și uită-te la ele din când în când, ca să le rezolvi, treptat.

Nu te arunca să le faci pe toate dintr-o dată, nu este recomandat. Chiar dacă nu poți face de toate până în toamnă pe plan profesional, începe cu începutul. Realizează un CV mai atrăgător. 

De fapt, la Gemeni, tot acest an este cu multe lecții, dar și cu responsabilități pe măsură. Pot apărea și chestiuni care nu îți convin, desigur."

Îți recomandăm să vezi și următorul articol: Horoscopul verii pentru Taur/ascendent în Taur. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Vezi aici emisiunea completă despre horoscopul verii! 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel