Horoscopul verii pentru Săgetător/ascendent în Săgetător. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Daniela Simulescu a fost invitată în platoul Spectacola, unde a discutat despre cele mai importante evenimente astrologice ale verii. Iată cum vor influența aceste fenomene Săgetătorul și pe cei cu ascendent în Săgetător.

Ce ne spune Daniela Simulescu despre horoscopul verii din 2023?

„(...) Comparând cu ultimii ani, este o vară mai pe placul nostru. Aș putea spune că ne invită să ne și distrăm mult mai mult. Cred că abia anul ăsta începem să recuperăm. (...) Dar, avem o vară care ne pune și puțin la muncă. Sunt două componente importante ale verii.

Odată că avem un marcaj foarte puternic în Leu. Venus va și retrograda în Leu între 23 iulie și 4 septembrie. Și iată, Marte va intra în Fecioară pe 10 iulie și va face, bineînțeles, aspecte cu Jupiter în Taur, dar și cu Saturn în Pești.

Faptul că Marte intră în Fecioară face trecerea de la greier la furnică. Până pe 10 iulie, cât Marte va fi în Leu, vrem distracție, vrem să fim greier și pe urmă, după 10 iulie, intră în Fecioară. Până pe 27 august, cu toții vom dori să fim furnicuțe. 

Deci și muncim și ne distrăm vara asta.”

Horoscop. Cinci zodii vor avea o călătorie astrologică plină de surprize până la toamnă. Cine sunt norocoșii?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

„Această vară vorbește despre călătorii! Despre dor de ducă. Iar ție nu îți displac deloc aceste lucruri. Însă, după data de 10 iulie, s-ar putea să apară chestiuni profesionale mai neplăcute, care îți pot da ceva bătăi de cap. De exemplu, dacă ești într-un concediu, riști să te mai sune cineva de la locul de muncă, să mai primești câte un mail.

De asemenea, pot să apară discuții cu persoanele autoritare din viața ta. Cumva, nu o să îți mai dorești să primești ordine, așa că apar discuții fie cu partenerul, fie cu părinții. Marte din Casa a 10-a aduce tendințe de a-ți arăta mușchii, de fapt.

După care, în Casa a 9-a, Venus va retrograda începând cu 23 iulie. Dacă te plimbi și de gând să mergi pe la festivaluri, la evenimente prin străinătate, este foarte posibil să îți întâlnești dragostea pe acolo, așa că fii cu ochii în patru!

Totuși, poate fi vorba despre o dragoste de-o vară, pentru că lui Venus asta îi place. Așa că poți să fii atent la tot felul de idile și de aventuri care pot să apară în această perioadă, chiar dacă tinzi să fii atras de ele.

Ce mai este de precizat? Cu Jupiter în Casa a 6-a și cu Saturn în Casa a 4-a, apar multe de făcut! Comisioane, chestiuni administrative, treburi gospodărești, alergături pentru familie. Și tot felul de ajustări. 

Este clar că unii și-ar dori să nu facă deloc ajustări, să nu existe limite, dar acest lucru nu este posibil. Pentru că această vară este plină de ele, în special la nativii Săgetător.

Inclusiv vacanța o să îți dea mult de muncă!”

Citește și: Horoscopul verii pentru Scorpion/ascendent în Scorpion. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Vezi aici emisiunea completă despre horoscopul verii! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel