Horoscopul verii pentru Vărsător/ascendent în Vărsător. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Iată cum vor influența cele mai importante evenimente astrologice ale verii Vărsătorul și pe cei cu ascendent în Vărsător.

Ce ne spune Daniela Simulescu despre horoscopul verii din 2023?

„(...) Comparând cu ultimii ani, este o vară mai pe placul nostru. Aș putea spune că ne invită să ne și distrăm mult mai mult. Cred că abia anul ăsta începem să recuperăm. (...) Dar, avem o vară care ne pune și puțin la muncă. Sunt două componente importante ale verii.

Odată că avem un marcaj foarte puternic în Leu. Venus va și retrograda în Leu între 23 iulie și 4 septembrie. Și iată, Marte va intra în Fecioară pe 10 iulie și va face, bineînțeles, aspecte cu Jupiter în Taur, dar și cu Saturn în Pești.

Faptul că Marte intră în Fecioară face trecerea de la greier la furnică. Până pe 10 iulie, cât Marte va fi în Leu, vrem distracție, vrem să fim greier și pe urmă, după 10 iulie, intră în Fecioară. Până pe 27 august, cu toții vom dori să fim furnicuțe. 

Deci și muncim și ne distrăm vara asta.”

Trei pași esențiali în lupta cu vergeturile. Când devin acestea o problemă de sănătate: „Pot să ascundă mai mult decât un disconfort estetic”

Vărsător/Ascendent în Vărsător

„La tine, Venus retrogradează în Casa a 7-a. Poate că mulți dintre nativi își aduc aminte de vara anului 2015, că și atunci a retrogradat Venus tot în aceeași casă. Și pentru că Venus retrogradează, are o inconjunctie cu Neptun și un careu cu Uranus, dar și cu Jupiter, trecutul amoros se updateaza.

Adică, vă puteți reconecta cu parteneri din trecut. Ți se pare că s-au schimbat, că arată altfel acum sau parcă mai merită o șansă. Dar nu trebuie să cazi în această capcană. După care, pot să apară persoane noi, care îți dau viața peste cap. Te întrebi unde au fost până acum. 

Dacă ești deja într-o relație, iar aceasta nu funcționează, nu-i de bine. Relațiile care nu funcționează pe Venus retrogradă, sunt mai bine să rămână așa, încheiate. 

Cu alte cuvinte, recomandarea mea în această vară pentru voi este să nu vă grăbiți. Dacă te întorci în trecut, înseamnă că este ceva nerezolvat acolo și poate este momentul să închei ca să poți merge mai departe. Apoi, poate să apară cineva nou în viața ta, indiferent dacă ești singur sau într-o relație. Și te poate face să afli ceva nou despre tine. Să îți arate că nu ai mai primit ceva, un compliment, orice. Poate că este ceva în tine care are o nevoie puternică.

Dar asta nu înseamnă că trebuie să rupi relația pe care o ai, ca să alegi mici idile. Mai degrabă, profită de acest tranzit ca să discuți cu partenerul, să spui ce nu îți convine, să încerci să rezolvi ceva.

Un lucru este cert. La Vărsători, această vară va fi foarte importantă din punct de vedere relațional. De asemenea, ai mare grijă și la bani! Ai face bine să economisești.”

Poți să vezi și: Horoscopul verii pentru Capricorn/ascendent în Capricorn. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Vezi aici emisiunea completă despre horoscopul verii! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel