Horoscopul verii pentru Capricorn/ascendent în Capricorn. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Daniela Simulescu a fost invitată în platoul Spectacola, unde a discutat despre cele mai importante evenimente astrologice ale verii. Iată cum vor influența aceste fenomene Capricornul și pe cei cu ascendent în Capricorn.

Ce ne spune Daniela Simulescu despre horoscopul verii din 2023?

„(...) Comparând cu ultimii ani, este o vară mai pe placul nostru. Aș putea spune că ne invită să ne și distrăm mult mai mult. Cred că abia anul ăsta începem să recuperăm. (...) Dar, avem o vară care ne pune și puțin la muncă. Sunt două componente importante ale verii.

Odată că avem un marcaj foarte puternic în Leu. Venus va și retrograda în Leu între 23 iulie și 4 septembrie. Și iată, Marte va intra în Fecioară pe 10 iulie și va face, bineînțeles, aspecte cu Jupiter în Taur, dar și cu Saturn în Pești.

Faptul că Marte intră în Fecioară face trecerea de la greier la furnică. Până pe 10 iulie, cât Marte va fi în Leu, vrem distracție, vrem să fim greier și pe urmă, după 10 iulie, intră în Fecioară. Până pe 27 august, cu toții vom dori să fim furnicuțe. 

Deci și muncim și ne distrăm vara asta.”

Cum evităm excesele alimentare din vacanță

Capricorn/Ascendent în Capricorn

„Din fericire, acești nativi îl au pe Jupiter în Casa a 5-a, a distracției și a iubirii! Și în Casa a 8-a, a intimității și a senzualității, pe nimeni alta decât Venus retrogradă! 

Așadar, Capricornii, indiferent de vârsta pe care o au, pot descoperi, pot retrezi pasiunea, flacăra iubirii. Ce să mai, au o vară nemaipomenită din acest punct de vedere! 

Poți simți la fel ca cei ce cunosc pe cineva și au tot felul de fluturași în stomac. Capricornilor, care sunt mai muncitori, mai serioși, le recomand ca în această vară să își permită o nebunie. Să aibă, practic, ce să povestească nepoților. Desigur, pe Venus retrogradă, pot fi acele iubiri care durează doar o săptămână, două sau trei, dar care sunt de neuitat. 

Poți să descoperi sau să redescoperi la tine multe limite ale plăcerii, ale senzualității, într-un mod extraordinar. Poți să fii extrem de intens în această vară. 

Indiferent de vârsta pe care o ai, poți să cauți tot felul de obiceiuri care să îți placă, să te facă să te simți bine, să te duci în zone intense și adânci ale propriei persoane.”

Poți să vezi și: Horoscopul verii pentru Săgetător/ascendent în Săgetător. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Vezi aici emisiunea completă despre horoscopul verii! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel