Care sunt detaliile de care poți ține cont pentru ținute feminine? Elemente care atrag atenția instant

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Practic
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Din fericire, nu este greu să ținem cont de unele trucuri care ne ajută să creăm ținute feminine și moderne.

1. Poartă bluze deosebite, cu aplicații în zona decolteului

Ca să fii elegantă, poți asorta o pereche simplă de jeanși cu o bluza cu aplicații în zona decolteului. Acest mic detaliu ajută la transformarea unei ținute aparent simple, într-un outfit interesant și feminin. Poartă și gulere din catifea sau in la bluze simple, care îți pot schimba aspectul, fără prea mari eforturi.

2. Alege mai des rochii și fuste cu pliuri

Dacă îți place să fii elegantă, probează cât mai multe rochii și fuste cu pliuri. Ai la dispoziție bluze casual, pe care să le porți cu fustele plisate, dar și rochii de seară, din satin, cu pliuri de dimensiuni mari. Acestea se poartă în orice combinație, chiar dacă sunt recomandate îndeosebi femeilor care au umeri lați și șolduri mai înguste.

Fustele și rochiile cu pliuri sunt la fel de populare printre amatoarele unui stil vestimentar elegant. Acestea pot fi purtate în orice situație, de la fuste midi cu pliuri, alături de bluze casual, până la rochii elegante din satin, cu pliuri mari.

3. Caută piese vestimentare cu volane

Articolele cu volane nu mai au nevoie de nicio prezentare. Se poartă de zeci de ani, indiferent de tipul siluetei. Poți să îmbraci o bluză cu volane pe mâneci sau fustă cu volane, mai ales dacă ai o siluetă de tip triunghi.

Nu uita nici de cămășile cu volane, care pot să adauge un plus de volum în zona bustului. De exemplu, pentru o zi la birou, poți miza pe o pereche de jeanși, o bluză cu volane și o pereche de balerini confortabili.

4. Înlocuiește rochia cu pantalonii palazzo

Dacă ai fost invitată la un eveniment dar nu vrei să îți mai cumperi o rochie nouă, poți să cumperi pantaloni palazzo închiși la culoare, pe care să îi asortezi cu o bluză cu mâneci bufante sau cu un croi special. Combină acest ansamblu cu o pereche de pantofi stiletto, pentru un plus de eleganță.

5. Alege cu grijă încălțămintea

Nu știi cum să transformi o ținută banală într-una de vis? Nu uita să arunci o privire și la încălțămintea pe care o porți. De exemplu, dacă de obicei porți pantofi cu talpă groasă sau ortopedică, poți să îi înlocuiești cu pantofi cu anumite detalii mai feminine, care atrag atenția.

Pantofii care au imprimeu floral sau încălțările cu fundițe sunt o alegere potrivită când vrei să accesorizezi o rochie modernă sau o ținută simplă, care nu iese în evidență prin ceva anume. 

Primul aspect din care te poți inspira atunci când porți o ținută elegantă include alegerea potrivită a încălțămintei. Astfel, lasă deoparte perechile de pantofi cu talpă groasă ortopedică și alege modele cu detalii feminine, care să atragă atenția.

Așadar, acest detaliu aparent minor îți oferă o notă de rafinament, indiferent de ținută pe care o porți.

Poți să citești și: Cu ce să te îmbraci să pari mai tânără? Trucuri de la specialiști care îți vin în ajutor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel