Cu ce să te îmbraci să pari mai tânără? Trucuri de la specialiști care îți vin în ajutor!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Freepik.com
Freepik.com

Este adevărat că vârsta este doar un număr. Uneori, însă, tindem să ne îmbrăcăm în așa fel încât pare că avem cu zece ani mai mult. Iată de ce trucuri vestimentare te poți folosi, ca să pari mai tânără, dar și să te simți bine în pielea ta.

Vine 8 martie, așa că poate ai vrea să te îmbraci diferit. Sau simți nevoia să îți schimbi garderoba. Din fericire, indiferent de vârstă, poți să pari mai tânără decât ești cu ajutorul hainelor. Ține cont de aceste sugestii!

1. Poartă mai des încălțări sport

Deși ai putea crede că o femeie nu este atât de feminină dacă nu are tocuri, acest lucru este doar un mit. În plus, dacă purtăm seturi în aceeași culoare și pantofi cu toc, ne putem adăuga ușor câțiva ani în plus. Așa că poți opta pentru încălțămintea sport, ca să creezi ținute mai moderne.

Pantofii sport, precum tenișii sau adidașii, sunt variante ideale pentru orice vârstă. Alege perechi moderne, în culori interesante, care se potrivesc în ținutele de zi cu zi. Desigur, alege-i pe cei care îți plac, ținând cont de buget, dar și de preferința în materie de nuanță.

2. Bazează-te întotdeauna pe blugi!

Blugii sunt articole vestimentare care nu trebuie să îți lipsească din colecția de haine. Și da, ajută la un look mai fresh și te fac să pari mai tânără. Indiferent cu ce îi asortezi, blugii arată minunat. Și ai zeci de modele din care poți alege: drepte, conice, largi, evazate sau mulate.

Cumpără mai multe culori, care să fie în concordanță cu ceea ce porți în mod obișnuit. Blugii se potrivesc cu tricouri, cămăși, maiouri, sacouri sau pulovere. Îi poți alege în orice zi și în orice anotimp.

3. Nu uita de jacheta din piele!

Tinzi să renunți la obiectele vestimentare cool odată cu trecerea timpului? Nu ai de ce! Ca să obții un outfit la modă, pune accent pe jacheta din piele, care nu trebuie să lipsească, fie că ai 30, 45 sau 60 de ani. Acest articol se încadrează de minune în ținute de primăvară sau toamnă.

Poți alege jachete scurte, negre sau maro, ori modele care ies în evidență printr-o croială deosebită sau printr-o culoare deosebită, ca roșu sau albastru. Îndrăznește! Jacheta din piele arată bine cu orice.

4. Alege tricouri colorate sau imprimate

Ca să ții pasul cu modă, indiferent de vârstă, mizează pe purtarea tricourilor deosebite. Trecerea anilor nu are legătură cu alegerea tricourilor albe, negre sau alte modele uni. Atât timp cât te reprezintă, îndrăznește să porți tricouri cu imprimeuri. 

Poate fi un tricou imprimat cu model floral sau cu animăluțele care îți plac. Aceste modele arată bine cu blugii și jacheta despre care îți povesteam mai sus!

5. Cămăși interesante

Nu în ultimul rând, îndrăznește să porți cămăși. Cât mai colorate, cu o croială cât mai îndrăzneață. În zilele noastre, nu există doar cămășile office, care sunt potrivite pentru locurile de muncă ce impun un cod vestimentar strict. De pildă, există cămăși lungi, din in, în nuanțe intense de roșu sau albastru.

Mai mult, sunt și cămăși îndrăznețe care se leagă cu funde mari în zona spatelui sau la nivelul mâinilor. Cămașa este un articol ce nu se demodează niciodată, se pretează oricărei ținute și este recomandată în orice sezon. O cămașă colorată sau cu imprimeu poate fi purtată pentru o seară în oraș, alături de prieteni sau la o petrecere la care vrei să te îmbraci lejer. Asortează cămășile cu blugi simpli, pantofi cu toc sau modele sport și simte-te bine în pielea ta!

Dacă nu te caracterizează nuanțele aprinse, alege cămășile albe sau negre, dar în modele unice.

Toate aceste sugestii îți vin în ajutor pentru a arăta mai tânără, indiferent de vârsta pe care o ai!

Citește și: Moda în 2023: principalele trenduri din care să te inspiri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel