Moda în 2023: principalele trenduri din care să te inspiri

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

La începutul fiecărui an, există câteva direcții de care putem ține cont și în modă. Iată ce culori sunt în trend, dar și ce piese vestimentare merită să fie în atenția ta!

Dacă ești interesat de tendințele în modă ale noului an, descoperă pe ce te poți baza în 2023!

Culorile ideale în 2023

În acest an, se poartă nuanțele de liliac, mai intense sau mai fade. Poți să investești în bluze, pantaloni, rochii sau fuste care să se regăsească în această paletă cromatică.

La fel de popular va fi anul acesta și galbenul. Optează pentru o astfel de culoare caldă, care te aduce în centrul atenției. Arată minunat în ținute colorate, dar dacă nu te încântă ideea unor pantaloni într-un galben intens, această culoare solară se poate regăsi și pe o geantă sau pe pantofi.

În 2023, se poartă și nuanțele de albastru, în tonuri mai reci. Pentru că iarna este în toi, îți poți cumpăra un palton sau o geacă într-o culoare plăcută de albastru. Nu sta departe nici de nuanțele de albastru pastel.

Nu în ultimul rând, nu uita nici de roz! Această nuanță va fi ideală pentru primăvara acestui an. Alege roz în special pentru ținute feminine, compuse din fuste și rochii. Îți plac costumele din două piese? Vei da lovitura cu un model roz pudrat.

Hainele la modă în 2023

Se poartă dantela! Poate că vrei să cumperi haine pentru sezonul de primăvară-vară. Această țesătură se pretează de minune pentru vremea caldă. Ia în calcul o cămașă din dantelă, într-o croială modernă sau o fustă din dantelă, dacă îți plac modelele de inspirație vintage.

Hainele sport sunt în trend anul acesta. Dacă până acum îți plăceau articolele comode și relaxante, acum ai un motiv în plus să le porți. Poartă cât mai mulți pantaloni largi, hanorace, pantaloni scurți sau treninguri supradimensionate.

Articolele cu ciucuri sau franjuri. Sunt la mare căutare ciucurii și franjurii în 2023. Îi poți găsi atașați pe orice, fie că ești în căutare de încălțăminte, jachete, bluze sau geci.

Să nu uităm de denim! Deși denimul este popular în fiecare sezon, în 2023 se poartă combinații îndrăznețe. De pildă, nu mai este demodat dacă alături o pereche de blugi cu o cămașă din același material. Ba mai mult, poți să adaugi și o pereche de încălțări care imită denimul, pentru un look ca la carte.

Alege și imprimeuri florale pentru 2023. Din primăvară, poți începe să cauți rochii, fuste sau jachete lungi care să aibă imprimeuri florale. Pe lângă faptul că arată bine, au puterea să te binedispună, grație culorilor vesele. Dacă nu ești încântat de acest trend, merită să știi că se poartă și dungile. Ia în calcul cămășile, pantalonii sau gențile cu acest imprimeu.

În final, trebuie să știi că se poartă și ținutele din piele. Aici, poți să folosești cele mai moderne jachete din piele, colanți, încălțări sau cămăși.

Vezi și: De ce trebuie să spui DA ochelarilor de soare în timpul iernii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel