Care sunt îngerii păzitori ai zodiei tale și cum poți să comunici cu ei?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Probabil ești de acord cu faptul că îngerii au capacitatea de a-ți influența viața și de a o transforma în bine. În primul rând, aceștia pot să-ți ofere mulțumire și fericire. Totuși cum poți să accesezi abilitățile îngerilor și care sunt îngerii păzitori ai zodiei tale? Iată ce informații îți oferim!

Nu știi cum poți să comunici cu îngerii? Ar fi bine să-ți folosești imaginația, un dar pe care ți-l oferă Divinitatea. Dacă îți imaginezi un înger, ai ocazia să deschizi calea către această realitate. Vei observa cum, dacă te gândești în mod constant la un înger, acesta poate să-ți apară în minte, fără să faci vreun efort special.

Totodată, trebuie să-ți amintim că îngerii zodiacali sunt puternici, lucrează prin semnul tău și pot avea o semnificație specială în viața de zi cu zi, nu doar în momentele de cumpănă, în care ai nevoie de sprijin. Îngerii sunt și cei care contribuie la conștientizarea spiritualității tale, dar și la atingerea potențialului maxim. Nu în ultimul rând, îți ies în cale pentru a duce la bun sfârșit planurile tale sau cele mai dragi vise.

Vrei să știi cum poți să-ți întâlnești îngerii zodiacali? Prin mediație! Golește-ți mintea de toate gândurile negative. Când ai o stare de liniște, îngerul ales poate să-ți atingă sufletul. De îndată ce practici din ce în ce mai des mediația, poți vedea că îngerii vor fi mai prezenți în viața ta și că aduc mult pozitivism.

Există îngeri pentru fiecare dintre semnele zodiacale

Începem prin a spune că fiecare semn din zodiac are un înger special. De aceea, fiecare semn va intra sub influența unei planete, care va aduce înțelepciune și liniște sufletului, când vine în acord cu acel înger. Amintim și de prezența unei raze de culoare, ce corespunde pentru fiecare semn din zodiac. Toți îngerii se implică în conștientizarea sufletului și îți sporesc conștiința. Aduc o lumină pozitivă în viața ta.

Deșii îngerii nu pot să-ți schimbe karma, au darul de a face viața mai ușoară. Sau vin cu soluțiile potrivite dacă lucrurile nu merg atât de lin precum te-ai aștepta. Dacă meditezi cu îngerii tăi, vei descoperi că lași în viață noi prieteni, în care să ai încredere. Îți oferă îndrumare, te ascultă și îți aduc mângâiere.

Care sunt îngerii tăi păzitori, în funcție de zodie?

Berbec

Îți aducem în atenție doi îngeri care te ajută dacă ești Berbec. În primul rând, vorbim despre MACHIDIEL. Acesta este Îngerul Curajului și al Reînnoirii și îngerul tău special, care îți oferă sprijin când ți-e teamă de ceva sau ești anxios. Dacă ești interesat de calea spirituală, MACHIDIEL este cel care contribuie la reînnoirea sufletului și la reîmprospătarea minții în momente de confunzie.

Al doilea înger pentru Berbeci este RAHMIEL sau Îngerul Iubirii. Este lecția specială pe care trebuie să o înveți, ca să înțelegi mai bine iubirea altruistă și necondiționată.

Taur

Și Taurul are doi îngeri importanți. Discutăm despre SURIEL, Îngerul Frumuseții, un înger special, care îți aduce o înțelegere completă asupra frumuseții.

Al doilea înger este ASMODEL sau Îngerul Serviciului. Serviciul este lecția ta specială, iar acest înger te ajută să înțelegi serviciul pe care trebuie să-l faci pentru cei din jur.

Gemeni

Gemenii se pot conecta cu doi îngeri importanți. TOMIMIEL este Îngerul Gândirii Pozitive. Deși nu este ușor să vezi întotdeauna lucrurile roz, acest înger te sprijină, ca să păstrezi o atitudine pozitivă în viață.

Al doilea este AMBRIEL sau Îngerul Razei Galbene. Ambriel Îți aduce claritate și liniște, putând să-ți vindece depresia și să te ajute când ești căzut.

Rac

Ești Rac? Poți să apelezi la Îngerul Imaginației, pe nume ZORIAL. Acesta poate să te ajute să-ți folosești imaginația cu multă înțelepciune și te face să te simți în deplină siguranță. GABRIEL este Îngerul Lunii. Dat fiind faptul că Racul se află sub influența Lunii, Gabriel îți aduce iluminare spirituală.

Leu

Îngerul zodiei Leu este HANIEL sau Îngerul Bucuriei. Te ajută să-ți menții spiritul optimist chiar și în momentele de tristețe sau amărăciune. HERCHIEL este Îngerul Credinței și îți dezvoltă încrederea în Divinitate.

Fecioară

Pentru Fecioare, CHEIAL este Îngerul Serenității. Aduce pace profundă și o imensă mulțumire pentru tot ce trăiești. Îngerul lui Mercur este ZADKIEL și contribuie la realizarea unității dintre sinele spiritual și cel lumesc.

Balanță

Balanțele au doi îngeri păzitori importanți. Este vorba despre MASNIEL sau Îngerul Razei Verzi, care te îndrumă spre realizarea viselor și oferă un echilibru între suflet și minte. HASDIEL este Îngerul lui Venus și te îndeamnă să-ți dezvolți talentele.

Scorpion

Îngerul special al Scorpionului este HETIEL sau Îngerul Creativității. Te inspiră să fii creativ în toate aspectele din viața ta. AZRAEL este Îngerul lui Pluto și îți dezvăluie secretele spiritului tău.

Săgetător

CHESETIEL este Îngerul Razei de Aur și aduce prosperitate și bogății în viața ta. Mai mult, vine ca să înțelegi și legile spirituale. SACHIEL este Îngerul lui Jupiter, sub raza căruia intră Săgetătorul. Te ajută să găsești unitatea cu Lumina Divină din interior.

Capricorn

La tine, SHENIAL este Îngerul Plăcerii. Este îngerul special al zodiei tale și te ajută să-ți dezvolți experiența plăcerii. URIEL este Îngerul Înțelepciunii și îți este aproape ca să-ți extinzi înțelegerea și să câștigi înțelepciunea divină.

Vărsător

La Vărsători, îl avem pe CAMBIEL sau Îngerul Frăției. Acesta îți poate aduce o înțelegere mai profundă a conexiunilor și te poate transforma într-o ființă spirituală. MASNIEL este Îngerul Razei Verzi și aduce echilibru între minte și suflet, dar și realizarea viselor.

Pești

În final, la Pești, DAGYMIEL este Îngerul Razei Turcoaz. Acesta îți vine în sprijin ca să iei deciziile corecte în viață și îți oferă iertare. ASARIEL este Îngerul lui Neptun și te ajută să-ți extinzi conștiința și să ajungi la sinele tău superior.

Astrosens recomandă și: Ce practici spirituale ți se potrivesc în funcție de zodie și cum să te conectezi cu spiritualitatea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel