Care sunt invidioșii zodiacului? Cele mai geloase semne zodiacale

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Te numeri printre semnele zodiacale super-geloase? Vezi roșu în fața ochilor când cineva vorbește cu partenerul tău? Ești genul care se compară cu ceilalți mereu? Te bucuri sincer când prietenilor tăi le ies lucrurile sau te cam înverzești de invidie?

Printre cele mai geloase semne zodiacale se numără Scorpionii, Fecioarele și Balanțele, în timp ce Peștii, Vărsătorii și Capricornii se concentrează pe propria lor viață și evoluție. 

1. Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Scorpionii sunt printre cele mai geloase semne zodiacale. Nu le place să vadă pe altcineva câștigând și nu au deloc încredere în nimeni, de fapt, se așteaptă să fie trădați la orice pas. Scorpionii au o latură mistică și magnetică și le place să fie admirați chiar dacă nu or să recunoască. În cadrul cuplului, deși or să facă pe indiferenții, nu o să le cadă deloc bine dacă partenerul lor va discuta cu altcineva, vor nutri sentimente de răzbunare și vor arde de mânie pe dinăuntru.

2. Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Din cauza stilului lor perfecționist, Fecioarele nu sunt niciodată mulțumite cu ele însele, de aceea se uită mereu în ograda altora, se compară cu ceilalți și ajung să își dorească mai mult, mereu mai mult, de aici începe un adevărat șir la invidiilor. Din același motiv, în cazul lor apare și gelozia în cuplu, deoarece nu se consideră suficient de buni pentru partenerii lor și consideră că aceștia îi vor înșela „una-două”.

3. Balanță/ Ascendent în Balanță

Cu siguranță că Balanțelor le place atenția celorlalți, le place să fie admirate pentru alegerile lor bune, pentru stilul lor de viață, pentru tot ceea ce fac ei în dorința de a expune o viață perfectă. În cazul în care se află într-un grup își vor dori ca toată lumea să îi admire și vor fi geloși pe cei care reușesc asta în detrimentul lor. În cadrul cuplului, senzația e cam aceeași, își doresc ca partenerul lor să aibă ochi doar pentru ei. 

4. Taur/ Ascendent în Taur

Taurii nu au cum să nu fie geloși și invidioși. Stă în natura lor să fie extrem de posesivi și de aici gelozia sau invidia pe ce au reușit ceilalți. Le e teamă să nu își piardă partenerul așa că impun tot felul de restricții sau reguli cu privire la limitele cuplului. 

5. Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii se numără și ei printre zodiile geloase și invidioase. Prin natura lor își doresc să fie mereu primii așa că nu se vor bucura dacă un prieten îi anunță că a fost promovat, spre exemplu. Nu se vor gândi decât la propria lor promovare, „dar eu de ce n-am fost promovat”? Sunt destul de posesivi cu partenerii lor pe care îi privesc de multe ori ca pe niște trofee. 

6. Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Probabil că nu te-ai fi așteptat la asta, dar Săgetătorii chiar sunt invidioși sub masca lor de „nu îmi pasă, eu sunt super-liber și chill”. Ei vor să fie primii care pleacă în aventură, dar și primii care câștigă. Însă gelozia și invidia în cazul lor acționează precum un motoraș al motivației, îi va ambiționa să muncească mai mult și să fie mai puțin superficiali. 

7. Rac/ Ascendent în Rac

Ai putea să crezi că Racii sunt cei cărora nu le pasă deloc de câștig și în demersul lor de a-i sprijini pe toți nu mai au timp de invidii și gelozii. Însă, nu este chiar așa. Racii își doresc tot ce e mai bun pentru ai lor, dar când nu le iese așa cum își doresc, îi cam roade invidia pe dedesubt. 

8. Leu/ Ascendent în Leu

Ai putea să fii surprins de faptul că Leii sunt printre cele mai puțin geloase semne zodiacale. Ei știu foarte bine care e valoarea lor, nu au ei nevoie să fie invidioși pe nimeni, știu exact ce le poate pielea și cât de mult merită. Când vine vorba despre partenerii lor, aceeași atitudine iese la iveală. De ce să vrea cineva să îi înșele? 

9. Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii au o bucurie, spontaneitate și curiozitate extrem de vie, așa că de multe ori știu că e destul loc sub soare pentru toată lumea, nu e motiv de gelozii. Faptul că dețin cunoștințe vaste din numeroase domenii îi ajută să înțeleagă mai clar valoarea lucrurilor și lipsa de sens a unor lupte pentru supremație. Nici când vine vorba de cuplu nu sunt prea posesivi, refuză să se agațe de lucruri care oricum nu merg.

10. Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Capricornii nu au timp de invidii, sunt extrem de concentrați pe ce fac ei, dacă fac bine sau nu, cum anume abordează lucrurile în evoluția lor. Nu au de ce să se mai uite și în ograda vecinului, nu ar face decât să le piardă timpul prețios. Dacă partenerul îi înșală, or să își spună că mai bine așa, a aflat ceva util și nu mai stă să se preocupe și de relație.

11. Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Vărsătorii debordează de încredere, nu au ei nevoie să se măsoare cu alții pentru că sunt mult prea convinși de unicitatea lor. Sunt independenți și consideră că nu dețin pe nimeni, că oamenii sunt liberi, de cele mai multe ori gelozia va veni din partea partenerului lor care nu le va înțelege libertățile.

12. Pești/ Ascendent în Pești

Peștii vor de cele mai multe ori tot ce este mai bun pentru semenii lor, încearcă să îi aprecieze pe toți pentru tot ceea ce sunt și lasă mereu loc de compasiune. În cazul cuplului, gelozia nu este cel mai bun cuvânt, ci mai degrabă vor fi răniți dacă partenerul lor va acorda mai multă atenție altcuiva, dar au capacitatea de a ierta și de a rezolva genul acesta de neînțelegeri. 

sursă: numerologysign.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel