Care sunt problemele financiare pentru SEMNELE DE APĂ?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
pexels.com
pexels.com

Vrei să descoperi ce trăsături de personalitate ai moștenit de la semnul tău din zodiac când vine vorba de cheltuieli? Află care sunt problemele financiare pentru SEMNELE DE APĂ!

Unii astrologi internaționali au afirmat unde greșesc anumite semne din zodiac în ceea ce privește situația financiară!

Astrologul Jessie Susannah Karnatz arată modul în care astrologia poate influența aspectele financiare, dar și cum ai putea să beneficiezi de aceste informații din punctul de vedere al banilor.

Aceasta crede că: "Indiferent dacă ești un Săgetător care cheltuie din impuls sau un Rac care este îndreptat spre siguranța financiară, aruncă un ochi la semnul tău solar, ca să vezi ce spune despre modul în care cheltuiești. Ține cont de aceste informații și construiește-ți viața armonios. Reține că singura cheltuială negativă este aceea care nu se aliniază la valorile și prioritățile tale".

Conform zodiei tale, acestea sunt problemele financiare cu care te poți confrunta!

Se pare că SEMNELE DE APĂ (Rac, Scorpion, Pești) își folosesc inima pentru a lua decizii financiare.

Dacă semnele de aer apelează la rațiune când vine vorba de cheltuirea banilor, cele de apă își folosesc inima să ia decizii importante referitoare la finanțe. Există o dependență de intuiție și instincte la Rac, Scorpion și Pești, care poate dăuna contului bancar.

Nativii Rac sunt conduși de emoțiile lor și vor să câștige suficienți bani, cât să aibă grijă de cei din jur. Însă, sunt încurajați să aibă mai multă grijă la partea de bani, ca să se descurce bine și în viitorul îndepărtat.

Scorpionii tind să mai renunțe la emoții când se ocupă de problemele financiare. Dar, Scorpionii nu prea știu să gestioneze banii corect, decât atunci când îi investesc în construirea averii. Pot să se îmbogățească doar atunci când vor să se ocupe real de acest scop.

Peștii nu prea sunt prieteni cu gestionarea banilor. Sunt un semn de apă visător și simt că strategiile financiare le blochează creativitatea. Ar putea să vadă gestionarea banilor ca pe o activitate mai distractivă, cu ajutorul unor aplicații pe telefon.

2023 o să fie foarte ofertant din punctul de vedere al aspectelor astrologice, referitoare la partea de finanțe.

Pentru Rac, retrogradarea lui Venus se va petrece în Casa banilor, între 23 iulie și 4 septembrie. Pe scurt, poți să dai lovitura sau poți face cea mai proastă investiție. Astrele te îndeamnă să amâni achizițiile importante după această dată. Mai mult, tranzitul lui Jupiter în Casa a 11-a va fi benefic pentru cei cu afaceri mai mici sau mai mari. Îi poate ajuta pe unii nativi să primească și sprijin de la prieteni sau unii protectori.

Cum va fi 2023 pentru Scorpion pe plan financiar? În acest an, o să ai mai degrabă alte obiective. Atenția ta se va îndrepta către zona amoroasă. Chiar dacă o să simți că neglijezi aspectele financiare, să știi că lucrurile vor sta destul de bine la acest capitol. Iar tu vei învăța să abordezi o atitudine mai serioasă și nu vei mai fi dispus să cheltuiești sume mari de bani pe produse de moment.

Pentru Pești, intrarea lui Saturn în semnul tău o să te facă să îți pui o mulțime de întrebări, legate de stabilitatea ta financiară. Dar și de modul în care cheltuiești. Până la 16 mai, Jupiter este la tine în Casa banilor și a resurselor. Este posibil să exagerezi, dar o să ai nevoie de niște limite. S-ar putea să preiei și responsabilitatea pentru unele persoane din familie.

Vezi și: Care sunt problemele financiare pentru SEMNELE DE AER?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel