Care sunt traumele majore ale fiecărui semn din zodiac?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Care este trauma fiecărui semn zodiacal și cum acționează, în funcție de ea? Nu uita că de ce ți-e frică, de-aia nu scapi!

Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice.

Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne.

Berbec/Ascendent în Berbec

Ei bine, trauma Berbecului vine din propria teamă de moarte. Are o personalitate adesea distructivă, oferită de anxietate. De asemenea, poate să agreseze, de teamă că va fi agresat. O altă frică a acestui nativ este aceea că nu va lăsa nimic în urma lui. Are teama de a nu fi uitat. Trauma Berbecului se leagă mereu de teamă.

Taur/Ascendent în Taur

Trauma Taurului este abandonul, de aceea este atât de posesiv, nu dorește să piardă nimic sau să scape ceva din mână. Felul în care caută structura, organizarea și rutina face ca Taurul să lase impresia unui tipar al fricii de abandon. De altfel, de aici vine și lipsa de spontaneitate, dar și senzația că este foarte materialist. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni 

Trebuie să știi că Gemenii au trauma propriei lor dezvoltări și sentimentul că se vor pierde pe ei înșiși. De aceea, abandonează totul cu ușurință, mergând mereu spre alte domenii. Dacă ar aluneca în rutină, acest semn zodiacal s-ar pierde pe sine și ar avea și senzația că nu sunt suficienți de buni pentru ceilalți, că nu merită mai mult. 

Rac/Ascendent în Rac

Racii ascund trauma provocată de ceea ce pornește dintr-un puternic atașament. Sunt, de fapt, firi extrem de orgolioase. Le este teamă de respingere, de faptul că s-ar putea ca oamenii să nu îi placă. Prin felul în care creează dependențe de ceilalți, dar îi și provoacă pe ceilalți să fie dependenți de ei.

Leu/Ascendent în Leu

Leul vrea să impună, să inspire, să fie un model pentru ceilalți. Trauma sa vine, de fapt, din teama imensă de a nu fi iubit, dar și din principiul pe care îl are întipărit în minte: „dacă nu ești în centrul atenției, e ca și cum nu exiști”. Eșecul sau uitarea fac parte din marile lor frici.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Fecioara obsedată de muncă și de perfecțiune suferă de un imens complex de inferioritate. Trauma sa vine din propriile așteptări față de propria persoană. Este vorba aici despre nesiguranță.

Balanță/Ascendent în Balanță

Balanța are trauma respingerii și a singurătății. Ar face orice pentru a păstra armonia în relații, pentru ca nu cumva să se trezească într-o zi singură.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Scorpionul ascunde adânc în el trauma trădării. Are frica imensă de a nu fi ucis, trădat, manipulat. Scorpionii au probleme legate de încrederea în ceilalți, de aici și toate zvonurile legate de răzbunare cu privire la acești nativi.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ce îi caracterizează pe Săgetători? Trauma de a cădea într-un tipar al vieții fără sens și al lipsei de libertate. Pe de o parte rebeli, pe de altă parte conservatori, Săgetătorii se tem și ei de abandon. Uneori, refuză să intre în relații stabile.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

De altfel, Capricornul ascunde trauma abandonului. Crede că, dacă va eșua, va ajunge să fie părăsit de ceilalți. Crede că nu se poate ridica la înălțimea celorlalți. Capricornul se teme că nu va putea să aducă ceva suficient de bun în lume, de aceea muncește din greu, pentru a dobândi succesul. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vărsătorul nu este sigur pe ceea ce este el. Trauma sa este pierderea propriei libertăți și a valorilor pe care și le-a construit singur. Îi e teamă că ceilalți vor încerca să îl facă să fie ceea ce el nu este.

Pești/Ascendent în Pești

Trauma nativilor Pești este legată de abandon. Din acest motiv, vor face orice pentru a se adapta celui de lângă ei. Din această teamă se nasc abilități de manipulare și deviza „dacă mă sacrific, o să ies, de fapt, câștigător”.

Vezi și: Teste în carieră pentru Gemeni și Balanță până pe 4 noiembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel