Care sunt zodiile perfecționiste? Iată topul celor mai pretențioase semne din zodiac!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Vrei să știi care sunt cele mai perfecționiste semne solare? Află din articolul nostru!

Poate că ați observat că în ultima perioadă, pe site-ul Astrosens.ro, la articolele care prezintă în mod amuzant diverse trăsături ale zodiilor, apare un disclaimer de tipul: „Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice.

Așadar, nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine. 

Este adevărat că perfecționismul este o calitate pe care o au multe zodii, însă cele de mai jos au un impuls grozav în a atinge perfecțiunea. Fiecare dintre aceste zodii are cel puțin o trăsătură care îi face excelenți in a-și atinge obiectivele. Au o sete de luptă incredibilă și nu se lasă bătuți cu una, cu două. 

Totodată, Marte este planeta care îți guvernează impulsurile și dorința de acțiune. Așa că, dacă este situat într-unul dintre aceste semne, poți să descoperi că pasiunile tale sunt statornice, puternice, iar rezoluțiile tale sunt acerbe. La fel și voința, de nestăvilit.

Ai putea să te uiți și la semnul tău de Saturn, care guvernează simțul nostru de determinare și de responsabilitate.

Berbec/Ascendent în Berbec

Berbecii sunt semne zodiacale cărora le place să fie lideri, în mod natural. Admiră progresul, le plac planurile și sunt adevărați maeștri în stabilirea de obiective impresionante. De unde au toată această motivație? Din dorința de competiție! Berbecul iubește concurența, ce le oferă suficientă adrenalină pentru a merge mai departe, până când îi depășește pe toți.

În plus, Berbecul se străduiește să fie mereu primul și nu poate fi întors din drum de îndată ce a început ceva. Asta înseamnă că te poți baza pe acești nativi că duc lucrurile la bun sfârșit.

Leu/Ascendent în Leu

Întocmai ca Berbecul, Leul este un semn de foc. Asta îi dă o dorință de competiție și un perfecționism de neclintit. Însă, adesea, nu este la fel de competitiv precum Berbecul. Impulsul Leilor se bazează, de cele mai multe ori, pe capriciile și interesele lor.

Desigur, asta nu înseamnă că este un lucru rău, mai ales că Leii termină întotdeauna ceea ce și-au propus. Știu să se concentreze mai ales la job, dar și în propriile pasiuni. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Aproape toată lumea știe că nativii Fecioară reprezintă adevărate simboluri ale perfecționismului. Sunt foarte meticuloși și le place să planifice totul până în cele mai mici detalii. Mai ales că vor să rămână în control asupra fiecărei ramuri de lucru, astfel încât să își ducă la îndeplinire sarcinile. 

Fecioarele țin cu dinții de obiectivele lor, pe care le consideră chiar un pilon de bază. Au întotdeauna nevoie de ceva la care să lucreze cu mult spor. În caz contrar, se simt puțin pierduți. Așadar, putem afirma că Fecioarele au o înclinație clară către productivitate și nu renunță deloc când ceva nu le merge din prima.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Trebuie să spunem că nativilor Capricorn le pasă foarte mult de imaginea lor publică, deci de modul în care sunt percepuți de către cei din jur. Nu pentru că asta le crește stima de sine, ci pentru că vor oameni reali, dar și oportunități pe măsură. Nu vor să se facă de râs, ci vor să muncească asiduu, să lucreze mereu la ceva, astfel încât să facă o impresie bună. Dar și pentru că asta se găsește în natura lor. 

De asemenea, sunt persoane foarte răbdătoare. Asta înseamnă că nu se grăbesc să facă un lucru, doar ca să aibă succes. Ci pun accent pe rezultate bune, pe realizări notabile, la care să ajungă pas cu pas.

Reține și că nu există două căi spre succes care să fie la fel. Fiecare dintre noi are propriul set de abilități unice, propriile perspective și motivații care conduc spre atingerea obiectivelor.

Poate vrei să citești și: PATRU zodii pot străluci până pe 20 mai! Care sunt semnele din zodiac îndemnate să fie în centrul atenției?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel