PATRU zodii pot străluci până pe 20 mai! Care sunt semnele din zodiac îndemnate să fie în centrul atenției?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Marte va sta în Rac până pe 20 mai, iar PATRU zodii vor fi favorizate de acest tranzit. Iată care sunt!

Pe data de 25 martie, Marte a părăsit semnul Gemenilor și a intrat în cel al Racului. Aici va sta până la 20 mai, când va intra în Leu. În consecință, planeta acțiunii s-a mutat într-un semn cardinal, ce dorește să construiască și să pună baze. Acest tranzit poate fi folosit pentru stabilirea unor rădăcini și alegerea unei fundații, chiar dacă acțiunea va fi, mai degrabă, interiorizată.

Este adevărat că Marte nu iubește foarte mult semnul Racului, așa că tranzitul său în acest semn de apă ne face să fierbem puțin până când vom trece la treaba. Dar, Marte în Rac ne permite să răsuflăm mai ușurați.

Nu putem nega că vorbim despre un tranzit al lui Marte într-un semn extrem de important în astrologie.

Cele PATRU semne cardinale, de acțiune, sunt Berbecul, Racul, Balanța și Capricornul. Care, până pe 20 mai, sunt îndemnate să iasă în față, să construiască ceva.

Deși pot apărea și unele frustrări, cauzate de faptul că Marte își dorește război, iar Racul este un semn bazat pe liniște, siguranță, armonie, confort și echilibru.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pentru că Marte este și guvernatorul tău, îți dai seama că acest tranzit al lui Marte este destul de important pentru tine. Totodată, se află tot într-un semn cardinal precum al tău, cel al Racului. Marte se află în Casa a 4-a, așa că te vezi nevoit să fii mai implicat și mai atent în dinamica de familie.

Însă, pot apărea discuții, tensiuni, evenimente sau anumite reînțelegeri în familie și nu le poți ocoli. O să fii nevoit să asiști la ele. Cu Marte în Casa a 4-a, poți observa că apar și diferite întâmplări, se strică ceva prin casă. Ori unii nativi se gândesc să se mute, fiind nemulțumiți de locul în care stau.

Partea pozitivă este că mai ai ocazia, până la 20 mai, să pui bazele unui proiect. Ia în calcul proiectele la care te-ai gândit din 2022 până astăzi și nu mai sta! Acest tranzit te poate ajută să excelezi, dacă ai inițiativă.

Rac/Ascendent în Rac

Marte se află în semnul tău. Asta se întâmplă cam odată la doi ani, așa că ești încurajat să profiți cât de mult poți de acest tranzit. Deși poate să îți aducă și unele dureri de cap. De regulă, ai tendința să exagerezi și ești cam certăreț, te poți lua de oricine are ceva de spus.

Când Marte se află în Prima Casă, pot să apară și unele intervenții chirurgicale, mai însemnate sau mai puțin însemnate. Te simți ca o oală sub presiune. De aceea, ai face bine să pui accent pe niște activități care îți distrag atenția și care să îmbine partea fizică, dar și pe cea mentală și emoțională. 

Cu Marte în semnul tău, îți trebuie multă mișcare, așa că folosește ambiția puternică a acestei planete. Da, Marte poate să îți aducă beneficii și te împinge de la spate așa cum nu te-ai fi așteptat.

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte este în tranzit în Casa a 10-a. Așa că, până la 20 mai, pot să apară o serie de conflicte în zona de relații cu autoritatea în viața ta. Te poate irita destul de tare, fie că este vorba despre discuții cu șefii sau despre decizii care se iau la nivelul companiei în care lucrezi.

De asemenea, pot să apară și câteva discuții cu partenerul sau cu familia ta. Nu te speria, însă, pentru că Marte în Rac îți face bine. Nu te mai lasă să te oglindești în ceilalți și îți îndepărtează teama de singurătate. Ai face bine să prinzi mai mult curaj la locul de muncă și să ceri de fiecare dată ceea ce ți se cuvine.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

La tine, Marte se află în Casa a 7-a. Ce înseamnă asta? Că oricât de liniștit ești, poți să te schimbi până la 20 mai, mai ales că apar ceva tensiuni în cuplu. Când Marte se află în Rac, partenerul nu îți spune neapărat ceea ce îl deranjează, dar face tot felul de nazuri. Pe scurt, se comportă precum un copil.

Iar această atitudine nu îți este deloc pe plac. Poți ajunge la discuții și evenimente ridicole, dar ești îndemnat să îți spui punctul de vedere cu mult tact. În caz contrar, se poate ajunge la situații tensionate, la certuri din nimic, dar care escaladează rapid.

Poate te-ar interesa și: Horoscop chinezesc. Cele CINCI zodii care vor avea oportunități financiare până la final de an

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel