Cartea de tarot „Îndrăgostiții”. „Căsătoria mistică”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
sursă foto: pexels.com, Lucas Pezeta
sursă foto: pexels.com, Lucas Pezeta

Cărțile de tarot ne pot dezvălui aspecte nebănuite ale vieții. Citiți mai jos ce anume simbolizează cartea de tarot „Îndrăgostiții” din perspectiva tarotologului Amos. 

Cartea Îndrăgostiții nu ne arată neapărat sufletul pereche, susţine Amos. Reprezentarea cărții ne arată o uniune binecuvântată pentru că avem și un înger aici. Însă dacă privim mai bine, vedem de fapt facerea. Îi avem pe Adam și pe Eva. Cu toate că vorbim despre facere, avem aici ispită. Ma refer la șarpele din spatele Evei.

Această carte ne vorbește despre femeia supusă lui Adam, Eva. Aceștia sunt dezbrăcați, în adevăr, în fața lui Dumnezeu. Sunt două persoane, dar de fapt este un singur suflet. Sunt uniți. În alte perioade, această carte semnifica opțiunea. Cu alte cuvinte, deși avem această uniune frumoasă, avem opțiunea de a ne alege relațiile în care intrăm. De ce? Pentru că Eva a mușcat din acel măr și a aflat ceva ce îi era necunoscut înainte. A ales să trăiască puțin diferit față de ceea ce Dumnezeu le dăduseră să facă

Când apare această carte într-o etalare, trebuie să îmi recunosc eu mie, după arhetipul deținut, de ce relație/partener am nevoie. Sunt oameni care experimentează destul de mult din punct de vedere sexual. Au avut curajul să își recunoască aspectul acesta. Dar sunt și ceilalți care își doresc o relație stabilă. Nu-și doresc acel fruct interzis, ci stabilitate, să trăiască până la finalul vieții alături de un singur partener. 

Deci avem aici o opțiune care depinde doar de ce vrem noi. Îndrăgostiții este o carte a conștientului. La suprafață, eu îmi doresc această relație serioasă. Dar care este partea mea? Sunt într-adevăr capabil să am o relație serioasă? Sau pur și simplu vreau să experimentez? Să cunosc mai mulți parteneri de la care să învăț ceva. 

Cartea Îndrăgostiții arată căsătoria mistică. Și să nu uităm că, în imaginea cărții, bărbatul este zona rațională, energia yang. Bărbatul este întotdeauna partea matematică a cuplului, iar femeia reprezintă zona emoțională, sensibilitatea, empatia. Și dacă ne luăm după povestea biblică din care aflăm că Eva a fost ruptă din Adam, putem trage concluzia că Adam avea deja toate aceste energii în interiorul lui. Femeia nu este decât o extensie a bărbatului. O oglindă a lui interioară. Doar că este scoasă în afară, pusă în fața lui ca să o recunoască. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel