Casa a II-a în harta natală: Daniela Simulescu explică ce este Casa resurselor și cum te ajută

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Sunt 12 case în harta ta natală. Astăzi, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, explică ce este Casa II în harta natală și despre modul în care te ajută.

Fiecare casă este asociată cu un set de trăsături, pornind de la sine și extinzându-se spre exterior în societate și dincolo. În momentul în care te-ai născut, planetele erau toate în semne și case specifice. Când un astrolog îți interpretează harta, ea îmbină semnificația fiecărei planete, a casei în care se află și a semnului în care se află, pentru a mapa obstacolele sau cadourile pe care le vei primi în această viață.

Când planetele vizitează o casă, ele luminează acea parte a diagramei tale și energizează trăsăturile acelei case. Astrologii folosesc casele pentru a prezice ce părți ale vieții tale vor intra în atenție și unde poți lua cele mai bune măsuri posibile. Pentru a afla mai multe despre o casă, citeşte despre semnul care este asociat cu aceasta.

Primele șase case sunt cunoscute drept „case personale”, în timp ce ultimele șase case sunt cunoscute ca fiind „case interpersonale”.

A doua casă este Casa resurselor și este influențată de Taur, al doilea semn zodiacal, dar și de energia sa, îndreptată către posesie și valoare. Astfel, Casa a 2-a vorbește despre banii pe care îi ai, banii pe care vrei să-i faci, despre cheltuieli și venituri, despre talente, potențial și valoare sau ce consideri că este valoros. 

Resursele personale nu sunt doar cantități de numerar în cutia ta de valori, ci și aspectele vieții care te fac să te simți împlinit și în siguranță. Vorbim despre stima de sine, încredere sau alte abilități. Când planetele tranzitează Casa resurselor, înseamnă că poate exista o schimbare a stimei de sine sau a resurselor. Această casă acoperă și aspectele legate de mediul material și fizic imediat: miros, gust, auz, văz, atingere.

Astrologul Daniela Simulescu ne dezvăluie și perspectiva sa despre Casa 2/Casa resurselor

"Dacă este să descriu pe scurt Casa a doua, aș putea spune că este despre tot ce înseamnă resurse. În primul rând, ne vom gândi la bani, la veniturile proprii, la remunerația în urma muncii. Adică la salariu. Dar trebuie să ține cont că discutăm despre talentele care ne ajută să producem. Că dacă nu știm să facem ceva, atunci cum ne putem vinde timpul și energia?

Casa a doua arată și ce câștigăm, dar și ce cheltuim. Cuspida Casei a doua ne poate indica modul în care ne raportăm la bani, iar guvernatorul acestei case ne spune de unde și unde ducem câștigurile. 

Tot aici găsim și încrederea în propria persoană, respectul și cum le manifestăm. Dacă avem o Casă a doua slăbită, ne va fi greu să percepem suma corectă pentru serviciile prestate. 

Cei cu o Casă a doua serios aspectată vor fi și destul de posesivi. Vor dori să aibă lucrurile lor, nu să le folosească pe ale altora. 

Până la bani, talente și resurse, casa aceasta vorbește despre alimentație. Despre cum ne hrănim. Și trebuie să recunoaștem că de cele mai multe ori, între alimentație și respectul față de propria persoană este o strânsă legătură."

Citește și: Casa I în astrologie: Daniela Simulescu explică ce este Casa Ascendentului și cum ne influențează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel