Casa a III-a în harta natală: Daniela Simulescu explică ce este Casa percepţiei deschise și cum ne schimbă

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Am ajuns și la Casa a treia dintre cele 12 din harta ta natală. Astrologul Daniela Simulescu explică ce este Casa a treia și ce schimbări aduce, pentru fiecare dintre noi.

Fiecare casă este asociată cu un set de trăsături, pornind de la sine și extinzându-se spre exterior în societate și dincolo. În momentul în care te-ai născut, planetele erau toate în semne și case specifice. Când astrologul îți interpretează harta, ea îmbină semnificația fiecărei planete, a casei în care se află și a semnului în care se află, pentru a mapa obstacolele sau cadourile pe care le vei primi în această viață.

Când planetele vizitează o casă, ele luminează acea parte a diagramei tale și energizează trăsăturile acelei case. Astrologii folosesc casele pentru a prezice ce părți ale vieții tale vor intra în atenție și unde poți lua cele mai bune măsuri posibile. Pentru a afla mai multe despre o casă, citeşte despre semnul care este asociat cu aceasta.

Primele șase case sunt cunoscute drept „case personale”, în timp ce ultimele șase case sunt cunoscute ca fiind „case interpersonale”.

Casa a III-a este Casa percepției deschise. Este condusă de semnul Gemeni şi se referă la felul în care comunicăm cu lumea - chiar și în modurile subtile, de care nu suntem mereu conştienţi. Comunicarea poate fi transmutată în comunitatea noastră imediată de oameni care ne înconjoară și în modul în care interacționăm și comunicăm împreună. Când planetele tranzitează prin Casa a treia, s-ar putea să aflăm informații valoroase despre cei din jurul nostru.

A treia Casă guvernează toate formele de comunicare — vorbirea, gândirea, gadgeturile și dispozitivele (telefoane mobile, pagere, mesagerie instant etc.). Aceasta acoperă, de asemenea, frați, cartiere, călătorii locale, biblioteci, școli, profesori și afaceri comunitare.

Acum, astrologul Daniela Simulescu ne oferă propria perspectivă despre Casa a treia/Casa percepției deschise:

"După ce am învățat de la Casa a doua de ce resurse avem nevoie de a supraviețui, iată că trebuie să învățăm să le cerem și de la cine anume. Verbal sau non-verbal. 

Casa a treia reprezintă primii pași pe care îi facem, primul cuvânt învățat și spus, prima conexiune a noastră cu lumea din jur. Gândirea. Comunicarea. Scrisul. Cititul. Limbajul semnelor. 

Conexiunile create în prima parte a vieții. Diversitatea. 

Drumurile scurte. Adică acele călătorii realizate în interiorul țării. Excursiile. Vizitele. 

Educația primară. De la grădiniță până la finalul liceului. Educatorul, învățătorul sau dirigintele. 

Informațiile practice. Acolo unde suntem autodidacți. Acolo unde trebuie să fim deschiși să primim informații. 

Casa a treia are o mare componentă financiară. În ea găsim negocierile, monetizarea talentelor și modul în care punem banii să facă alți bani. 

Și da: frații, vecinii, verișorii, colegii. Adică oamenii importanți din proximitatea spațială."

Vezi și: Casa a II-a în harta natală: Daniela Simulescu explică ce este Casa resurselor și cum te ajută

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel