Casa a IX-a în harta natală. Daniela Simulescu explică de ce este Casa paradigmelor

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Suntem la a noua Casă! Să ne amintim că, la fel ca un ceas, zodiacul este împărțit în 12 segmente sau case, fiecare guvernată de un semn diferit. Zodiacul începe cu prima casă și merge în sens invers acelor de ceasornic.

Astăzi, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, explică de ce este Casa paradigmelor.

Fiecare casă este asociată cu un set de trăsături, pornind de la sine și extinzându-se spre exterior în societate și dincolo. În momentul în care te-ai născut, planetele erau toate în semne și case specifice. Când astrologul îți interpretează harta, ea îmbină semnificația fiecărei planete, a casei în care se află și a semnului în care se află, pentru a mapa obstacolele sau cadourile pe care le vei primi în această viață.

Când planetele vizitează o casă, ele luminează acea parte a diagramei tale și energizează trăsăturile acelei case. Astrologii folosesc casele pentru a prezice ce părți ale vieții tale vor intra în atenție și unde poți lua cele mai bune măsuri posibile. Pentru a afla mai multe despre o casă, citeşte despre semnul care este asociat cu aceasta.

Primele șase case sunt cunoscute drept „case personale”, în timp ce ultimele șase case sunt cunoscute ca fiind „case interpersonale”.

Casa a noua: Casa paradigmelor

Călătorii, expansiune, inspirație, filozofie — Casa a IX-a se referă la toate lucrurile în evoluția personală. Această Casă reprezintă călătoria, atât literal, cât și metaforic.

Tranzitele în această Casă ar putea aduce o mare călătorie internațională sau pot descrie o schimbare/îndepărtare considerabilă de la viața obișnuită. Fii atent la ce dezvăluie această casă despre tine pentru a înțelege ce te poate surprinde, încânta și inspira.

Casa a noua, condusă de Săgetător, mai acoperă mintea superioară, expansiunea, limbi străine, inspirație, optimism, publicație, radiodifuziune, universități și învățământ superior, noroc, risc, aventură, jocuri de noroc, religie, filozofie, morală și etică. 

Acum, astrologul Daniela Simulescu ne oferă propria perspectivă despre Casa a noua/Casa paradigmelor:

"Nu putem discuta de Casa a noua fără a discuta despre cea de-a treia. Ambele reprezintă aceleași domenii, însă la o altă scară. Casa a treia vorbește în primul rând despre educația din primii ani de viață (grădiniță, ciclu primar/gimnazial, liceu). Casa a noua se va referi la educația superioară(începând cu facultatea). 

Casa a treia se referă la drumurile scurte, Casa a noua la călătoriile peste mări și țări. În casa a treia ne dăm seama de comunicarea cu oamenii apropiați, în a noua de relațiile cu străinătatea. 

Casa a treia este responsabilă de gândirea simplă, informațiile practice, de următorul pas. Casa a noua ne vorbește despre gândirea abstractă, de ansamblu, de idealuri înalte. Casa a treia are în portofoliu adaptarea de la clipă la clipă. O casă a noua aspectată are principii puternice, valori, credințe. 

În Casa a treia regăsim frații și surorile noastre. În Casa a noua vom găsi cumnații și cumnatele. 
Casa a noua ne mai vorbește despre filosofie, credință, legătura cu spiritualitatea, mentorii de care avem nevoie, morala, etică, perspectivele asupra subiectelor complexe."

Poate te interesează și: Casa a VIII-a în harta natală: Daniela Simulescu explică de ce este Casa renașterii și a morții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel