Casa a VIII-a în harta natală: Daniela Simulescu explică de ce este Casa renașterii și a morții

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Suntem la a doua casă impersonală, Casa a VIII-a. Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC Nees, explică de ce este Casa transformării, a nașterii și a morții.

Există 12 case în harta ta natală, iar primele șase sunt văzute drept "case personale". Ultimele șase sunt "case impersonale", din care face parte și Casa a VIII-a.

Fiecare casă este asociată cu un set de trăsături, pornind de la sine și extinzându-se spre exterior în societate și dincolo. Când te-ai născut, planetele erau toate în semne și case specifice. În momentul în care un astrolog îți interpretează harta, aceasta îmbină semnificația fiecărei planete, a casei în care se află și a semnului în care se află, pentru a mapa provocările sau darurile pe care le vei primi în această viață.

Când planetele vizitează o casă, ele luminează acea parte a diagramei tale și energizează trăsăturile acelei case. Astrologii folosesc casele pentru a prezice ce părți ale vieții tale vor intra în atenție și unde poți lua cele mai bune măsuri posibile. Pentru a afla mai multe despre o casă, citeşte şi despre semnul care este asociat cu aceasta.

Casa a opta: Casa transformării, a naşterii, a morţii

Casa a VIII-a guvernează nașterea, moartea, sexul, transformarea, misterele, energiile îmbinate și legăturile la cel mai profund nivel. Este reprezentată de Scorpion.

Dacă ai planete în această casă, ar putea însemna că eşti profund interesat de magie și misticism și de aspectele inconștiente ale planetelor care se rotesc prin această casă.

Casa a opta guvernează, de asemenea, proprietățile și banii altor persoane (imobiliare, moșteniri, investiții etc.)

Astrologul Daniela Simulescu ne dezvăluie și perspectiva sa despre Casa a opta/Casa transformării, a naşterii, a morţii

"În astrologie, orice reprezintă o resursă și o vulnerabilitate în același timp. Era cazul să reamintesc asta, mai ales acum, când discutăm despre casa a opta. Una dintre cele mai hulite, respinse și distorsionate. 

Aici găsim, în primul rând, resursele împărțite cu alții, cum ar fi moștenirile, banii proveniți din afaceri, împrumuturile, taxele, impozitele, pensia alimentară. Pe urmă discutăm despre sexualitate, intimitate și fanteziile noastre cele mai puternice. Schimburile de energie. Tabuurile. Conexiunile profunde.

Traumele provenite din experiențe greu de controlat. Secretele. Față de public, dar și de oamenii apropiați.  Întâmplările total neașteptate. Obstacolele. Moartea. Nu neapărat cea fizică și a noastră. În casa a opta murim și renaștem. Regenerarea. Recâștigarea puterii interioare. Transformările radicale. Ocultismul, magia, ritualurile. Crizele majore."

Astrosens recomandă și: Casa a VII-a în harta natală: Daniela Simulescu explică ce este Casa descendentului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel