Casa a VII-a în harta natală: Daniela Simulescu explică ce este Casa descendentului

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Am ajuns la prima casă impersonală, Casa a VII-a. Astăzi, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, explică de ce este Casa descendentului și a relațiilor.

Sunt 12 case în harta ta natală. Primele șase case sunt cunoscute drept „case personale”, în timp ce ultimele șase case sunt cunoscute ca fiind „case impersonale”.

Fiecare casă este asociată cu un set de trăsături, pornind de la sine și extinzându-se spre exterior în societate și dincolo. Când te-ai născut, planetele erau toate în semne și case specifice. În momentul în care un astrolog îți interpretează harta, aceasta îmbină semnificația fiecărei planete, a casei în care se află și a semnului în care se află, pentru a mapa provocările sau darurile pe care le vei primi în această viață.

Când planetele vizitează o casă, ele luminează acea parte a diagramei tale și energizează trăsăturile acelei case. Astrologii folosesc casele pentru a prezice ce părți ale vieții tale vor intra în atenție și unde poți lua cele mai bune măsuri posibile. Pentru a afla mai multe despre o casă, citeşte şi despre semnul care este asociat cu aceasta.

Casa a șaptea este Casa descendentului şi a relaţiilor

Privește la Casa a șaptea pentru a înțelege nuanțele relațiilor tale intime. Informațiile din această Casă ne ajută să înțelegem mai multe despre unde ar putea apărea dependențele sau obiceiurile noastre în relațiile apropiate. Când există tranzite prin această Casă, modul în care interacționăm cu cei dragi ar putea fi afectat.

Casa a șaptea, condusă de Balanţă, guvernează toate parteneriatele, atât de afaceri, cât și personale, precum și chestiunile asociate relațiilor, cum ar fi contractele, căsătoria și tranzacțiile de afaceri. 

Astrologul Daniela Simulescu ne dezvăluie și perspectiva sa despre Casa a șaptea/Casa descendentului

"Nu putem discuta despre Casa a șaptea fără să aducem în discuția Casa întâi. Casa a șaptea este întotdeauna opusă casei întâi. Și astfel introducem și noțiunea de descendent, opusă ascendentului. Când spun opoziție, vă rog să nu vă gândiți la ceva negativ, ci mai degrabă la ideea de complementaritate.

Ascendentul este modul în care ne construim și ne percepe lumea exterioară, descendentul reprezintă modul în care percepem noi oamenii care intră în viața noastră. Sau mai bine zis, de ce anume energie avem nevoie din partea lor pentru a ne simți echilibrați. 

De aceea, Casa a șaptea este în primul și primul rând legată de relațiile afective. Mai ales cele serioase și oficiale. Fiecare dintre noi are câteva criterii pe care partenerul perfect trebuie să le îndeplinească. Pe toate acestea le găsim în această casă. 

După care, putem lua în considerare și parteneriatele de orice gen. Profesionale, sociale, legale. Atenție că tot aici vom găsi și relațiile cu inamicii vizibili. Modul în care interacționez cu ei."

Vezi și: Casa a VI-a în harta natală: Daniela Simulescu explică de ce este Casa muncii și a sănătății

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel