Casa a VI-a în harta natală: Daniela Simulescu explică de ce este Casa muncii și a sănătății

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Am ajuns și la ultima casă personală, Casa a VI-a. Astăzi, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, explică de ce este Casa muncii și a sănătății.

Putem să asociem fiecare casă cu un set de trăsături, pornind de la sine și extinzându-se în exterior, spre societate și dincolo. Atunci când te-ai născut, toate planetele erau în case și semne specifice. Când astrologul îți interpretează harta, aceasta îmbină semnificația fiecărei planete, a casei în care se află, dar și a semnului, astfel încât să mapeze provocările sau darurile pe care le vei primi în viață.

Atunci când o planetă vizitează o casă, ea luminează acea parte a diagramei tale și energizează trăsăturile acelei case. Astrologii pot să folosească o casă pentru a prezice partea vieții tale care intră în atenție și modul în care poți lua cele mai bune măsuri. Ca să afli mai multe despre o casă, citește și despre semnul care este asociat cu aceasta.

Primele șase case sunt cunoscute drept "case personale", iar ultimele șase sunt denumite "case impersonale"

CASA A ŞASEA: Casa moştenirilor, a sănătăţii, a serviciului

A șasea casă se referă la a sluji lumea folosind darurile tale unice — a fi de ajutor în cel mai bun mod posibil. Această casă guvernează, de asemenea, sănătatea și exercițiile fizice.

Deși s-ar putea să nu simtă că au legătura una cu cealaltă, această casă este într-un fel concentrată pe modul în care apari fizic în lume. Dacă ești un pasionat de wellness, s-ar putea să ai multe planete sau tranzite în această casă.

Poate pentru că, fiind o casă guvernată de semnul Fecioară, reglementează programele, organizarea, rutinele, fitnessul, dieta și exercițiile fizice, viața naturală și sănătoasă, utilitatea și a fi de folos celorlalți. 

Astrologul Daniela Simulescu ne dezvăluie și propria perspectivă despre Casă a șasea/Casa muncii și a sănătății

"Trecem de la Casa a cincea, în care am învățat ce înseamnă fericirea personală, la Casa a șasea, care ne învață cât efort trebuie să depunem pentru a o obține. Pe vremuri, aceasta este considerată casa sclaviei. În 2022 nu mai putem vorbi neapărat de acest fenomen, ci de altele. Managementul stresului. Munca fizică și mentală. Relațiile pe care le avem cu colegii. Raportarea la subordonați. Hărnicia. Treburile gospodărești. Sănătatea de zi cu zi.

Adică atunci când exagerăm cu munca și uităm să avem grjă de noi, cu siguranță vor apărea unele semnale ale organismului, însă nu unele grave. De aceea, semnul în care începe Casa a șasea ne arată modul în care ne putem crea rutina cotidiană potrivită pentru noi. Tot acest sector al astrogramei natale vorbește despre vindecare. De aceea, mulți specialiști din domeniul sănătății au o Casă a șasea destul de aspectată. 

Voi adăuga și relațiile cu animalele mici, mai ales cele domestice: pisici, câini, păsări."

Îți sugerăm și: Casa a V-a în harta natală: Daniela Simulescu explică de ce este Casa plăcerii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel