Casa a XI-a în harta natală: Daniela Simulescu explică de ce este Casa prieteniilor şi a viitorului

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Suntem la penultima casă dintre cele 12 din harta natală. Azi, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, explică de ce Casa a XI-a este cea a prieteniei și a viitorului!

Sunt 12 case în harta ta natală. Primele șase case sunt cunoscute drept „case personale”, în timp ce ultimele șase case sunt cunoscute ca fiind „case impersonale”.

Fiecare casă este asociată cu un set de trăsături, pornind de la sine și extinzându-se spre exterior în societate și dincolo. Când te-ai născut, planetele erau toate în semne și case specifice. În momentul în care un astrolog îți interpretează harta, aceasta îmbină semnificația fiecărei planete, a casei în care se află și a semnului în care se află, pentru a mapa provocările sau darurile pe care le vei primi în această viață.

Când planetele vizitează o casă, ele luminează acea parte a diagramei tale și energizează trăsăturile acelei case. Astrologii folosesc casele pentru a prezice ce părți ale vieții tale vor intra în atenție și unde poți lua cele mai bune măsuri posibile. Pentru a afla mai multe despre o casă, citeşte şi despre semnul care este asociat cu aceasta.

Casa a XI-a: Casa prieteniilor şi a viitorului

Casa a XI-a, condusă de Vărsător, guvernează totul despre prietenie, echipe, grupuri sociale, comunități, rețele - toate acestea sau justiție socială, rebeliune și cauze umanitare.

Destul de interesant, Casa a XI-a guvernează și lucruri viitoare, cum ar fi electronica și tehnologia.

De asemenea, guvernează originalitatea, excentricitatea, evenimentele bruște, surprizele, invenția, astronomia, science fiction și toate lucrurile futuriste. 

Astrologul Daniela Simulescu ne dezvăluie și perspectiva sa despre Casa a XI-a/Casa prieteniilor şi a viitorului

"Sunt mai multe criterii de interpretare a Casei a 11-a. În primul rând, trebuie ținut cont că este opusă Casei a 5-a. Dacă în a 5-a găsim iubirea pe care ne-o oferim, în a 11-a găsim iubirea primită de la alții. Comunitate, colectiv, grupuri, prieteni, anturaj, echipe, organizațiile, triburi.

Tot aici avem și planurile pentru viitorul apropiat sau dorințele. Popularitatea sau vizibilitatea. Capacitatea noastră de a ne face auziți și văzuți de către mase de oameni. Activitățile umanitare, implicarea noastră în activități de voluntariat.

Pe urmă să nu uităm ceva: Casa a 11-a este a doua de la Casa a 10-a, deci vom avea de-a face cu veniturile, roadele muncii noastre, câștigurile. Și nu mă refer neapărat la salariu, ci la alte tipuri de venit.

Această casă are legătură și cu tehnologia, internetul, inovațiile, rețelele sociale, digitalizarea, descoperirile care schimbă lumea, domeniile noncomformiste/ezoterice."

Vezi și: Casa a X-a în harta natală: Daniela Simulescu explică de ce se mai numește și "Mijlocul Cerului"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel