Casa a XII-a în harta natală: Daniela Simulescu explică de ce este Casa eliberării spirituale

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Am ajuns și la ultima casă! Casa a XII-a este sfârșitul zodiacului. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, explică de ce este Casa eliberării spirituale.

Există 12 case în harta ta natală. Îți reamintim că primele șase case sunt cunoscute drept „case personale”, în timp ce ultimele șase - „case impersonale”. Casa a 12-a este o casă impersonală.

Fiecare casă este asociată cu un set de trăsături, pornind de la sine și extinzându-se spre exterior în societate și dincolo. În momentul nașterii tale, planetele erau toate în semne și case specifice. Atunci când un astrolog îți interpretează harta, aceasta îmbină semnificația fiecărei planete, a casei în care se află și a semnului în care se află, pentru a mapa provocările sau darurile pe care le vei primi în această viață.

Când planetele vizitează o casă, ele luminează acea parte a diagramei tale și energizează trăsăturile acelei case. Astrologii utilizează casele pentru a prezice ce părți ale vieții tale vor intra în atenție și unde poți lua cele mai bune măsuri posibile.

Pentru a afla mai multe despre o casă, citeşte şi despre semnul care este asociat cu aceasta.

Casa a XII-a: Casa eliberării spirituale

Casa a XII-a este sfârșitul zodiacului - întunericul dinaintea zorilor.

În astrologia tradițională, Casa a XII-a a fost privită destul de negativ. Dar Casa a XII-a nu este rea. Este un loc în care ies la iveală lucruri nevăzute. Fiind condusă de Peşti, ea guvernează imaginația, creativitatea, artele, filmul, dansul, poezia, jurnalele, subconștientul, secretele și misterele.

Această casă acoperă etapele finale ale unui proiect, legarea capetelor libere, completările, viața de apoi, bătrânețea.

Este, de asemenea, asociată cu separarea de societate, instituții, spitale, închisori, agende ascunse și inamici secreţi.

Astrologul Daniela Simulescu ne dezvăluie și perspectiva sa despre Casa a XII-a/Casa eliberării spirituale

"Casa a 12-a are o reputație de nedorit! Cel puțin așa ne-a fost transmisă de astrologii tradiționali. Însă acum, în acest secol, trebuie interpretată altfel. Eu cred că reprezintă, în primul rând, abandonul. Al altora în ceea ce ne privește sau al nostru față de noi sau față de alții. Pierderile de toate felurile. Dar nu întâmplătoare. Ci menite să ne învețe lecții sau să ne ușureze.

Este casa afacerilor interne, a relațiilor secrete, a inconștientului, a psihologului. A dezrădăcinării, adică a exilului. Acum 2000 de ani, exilul reprezenta ceva, acum vorbim de cu totul și cu totul altceva. Cei cu o casă a 12-a bogată vor avea tendința de părăsi țara în care s-au născut, familia, comunitatea din care fac parte. Fără să ia nimic după ei!

Este o casă a spiritualității, indiferent de ce înseamnă asta pentru tine. Aici mai găsim dizolvarea propriei ființe.
Și încă ceva: fiind ultima casă, discutăm bineînțeles de laboratorul de cercetare a propriei minți."

Vezi și: Casa a XI-a în harta natală: Daniela Simulescu explică de ce este Casa prieteniilor şi a viitorului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel