Ce aduce Lilith în Leu pentru Zodiile de Aer?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, revine cu veștile privind intrarea lui Lilith în Leu, de pe 8 ianuarie. Iată ce aduce pentru semnele de aer!

Lilith/Luna Neagră își va încheia tranzitul în semnul Racului pe 8 ianuarie, când va intra in Leu. O să rămână în semnul Leului până pe 3 octombrie. Ce aduce Lilith în Leu pentru zodiile de aer- Gemeni, Balanță și Vărsător?

În urmă cu mii de ani, Lilith avea niște trăsături pe care societatea le respingea. Din acest motiv, Lilith este cea care provoacă, sperie, îngrozește.

Însă, revenim la anul 2023, iar astrologul spune că Lilith și energia sa există în fiecare dintre noi, indiferent de gen. Dacă o s-o respingem, ne va controla. În cazul în care o s-o acceptăm, o sa fim capabili să o folosim în avantajul nostru.

Lilith vrea, de fapt, testarea limitelor și noi obsesii. Dar ce își dorește arhetipul Leului? Iubire, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, atenție. Aproximativ nouă luni vom îndrăzni cum nu am mai făcut-o de mult! Dar și narcisismul va fi în floare.

Lilith va fi în Leu, iar Priapul va fi în Vărsător. Cele două puncte sunt întotdeauna în opoziție. Deci cel puțin un semn de aer va fi afectat. Iar celelalte două vor primi și ele destule bobârnace. Mai ales în ceea ce privește comunicarea, planurile de viitor și valorizarea propriei persoane. Doar că Lilith nu apreciază simplitatea, ci mai degrabă tot ce este complicat și provocator. Deci pe lângă Vărsător pe care îl așteaptă nouă luni destul de sensibile, Gemenii și Balanța se vor reinventa.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

La Gemeni, Lilith va tranzita Casa a treia. Despre ce ne vorbește această casă? Se referă la felul în care comunicăm cu lumea - chiar și în modurile subtile, de care nu suntem mereu conştienţi.

A treia Casă guvernează toate formele de comunicare — vorbirea, gândirea, gadgeturile și dispozitivele (telefoane mobile, pagere, mesagerie instant). Aceasta acoperă, de asemenea, frați, cartiere, călătorii locale, biblioteci, școli, profesori și afaceri comunitare. Drumurile scurte. Și da: frații, vecinii, verișorii, colegii.

În ea găsim negocierile, monetizarea talentelor și modul în care punem banii să facă alți bani. 

Poți să-ți testezi limitele cu Lilith în această casă. Ai teama că nu ești suficient de deștept? Lilith te încurajează să spui lucruri, să scrii, să înveți domenii pe care nu te-ai fi așteptat niciodată. Lasă fricile, pentru că Lilith are și o componentă justițiară, vrea să lupte pentru drepturile ei. Așa că te transformă într-un activist. Spui orice nu-ți convine la serviciu sau în familie.

Pentru voi, scrisul este extrem de încurajat în următoarele luni. La fel și comunicarea, diversificarea și învățarea. Toate te vor testa și te pot duce în alt cosmos. Ai nevoie să comunici, chiar dacă poți avea replici tăioase. Vei dori să călătorești sau să experimentezi. Ai grijă la viteză!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Lilith va tranzita Casa a 11-a. Aceasta este condusă de Vărsător, guvernează totul despre prietenie, echipe, grupuri sociale, comunități, rețele - toate acestea sau justiție socială, rebeliune și cauze umanitare.

Tot aici avem și planurile pentru viitorul apropiat sau dorințele. Popularitatea sau vizibilitatea. Capacitatea noastră de a ne face auziți și văzuți de către mase de oameni. Activitățile umanitare, implicarea noastră în activități de voluntariat.

Această casă are legătură și cu tehnologia, internetul, inovațiile, rețelele sociale, digitalizarea, descoperirile care schimbă lumea, domeniile noncomformiste/ezoterice.

Cum te testează Lilith? Fii foarte atent la oamenii de care te lași înconjurat. Alegerea prietenilor trebuie făcută pe sprânceană în următoarele luni. O să folosești oamenii și poți mima că te înțelegi bine cu ei, doar pentru că ai nevoie de un anumit lucru.

Lilith în Casa a 11-a te face să te gândești la niște planuri destul de îndrăznețe. Ai grijă și la partea relațională. Te poți îndrăgosti de prieteni și poți să înțelegi că ar fi ceva mai mult în relația voastră, mai ales în timpul verii. Se poate întâmpla și dacă ești într-o relație și dacă ești singur. Nu interpreta gesturile unui apropiat ca pe un flirt!

Este o perioadă destul de bună, mai ales că ești în căutare de oameni care să te ajute.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Lilith tranzitează Casa a 7-a. Informațiile din această Casă ne ajută să înțelegem mai multe despre unde ar putea apărea dependențele sau obiceiurile noastre în relațiile apropiate. Când există tranzite prin această Casă, modul în care interacționăm cu cei dragi ar putea fi afectat.

Casa a șaptea, condusă de Balanţă, guvernează toate parteneriatele, atât de afaceri, cât și personale, precum și chestiunile asociate relațiilor, cum ar fi contractele, căsătoria și tranzacțiile de afaceri. 

Cum te testează Lilith? Dacă ești singur, poți să intri în relații doar de dragul de a o face, care țin mai mult de partea fizică. Atragi oamenii indisponibili sau tu ești indisponibil. Dacă ești într-o relație, Lilith îți poate arăta că te-ai cam plictisit. Te poți simți atras de alte persoane, ai chef de joacă, vrei să fii surprins. Totuși, problema poate fi la tine, nu la partener.

Pentru că Priapul va fi în Casa întâi, ai foarte mare grijă la sănătate. Relațiile și parteneriatele profesionale sunt și ele foarte instabile anul acesta, ai grijă în timpul verii.

Poate ești interesat și de: Ce aduce Lilith în Leu pentru Zodiile de Foc?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel