Ce aduce Lilith în Leu pentru Zodiile de Foc?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce vești cu privire la intrarea lui Lilith în semnul Leului, de pe 8 ianuarie 2023. Iată dacă vor beneficia de acest aspect sau nu zodiile de foc!

Lilith sau Luna Neagră își încheie tranzitul în semnul Racului pe 8 ianuarie 2023, când intră in Leu, unde va rămâne până pe 3 octombrie. Ce aduce Lilith în Leu pentru zodiile de foc - Berbec, Leu și Săgetător?

De regulă, Lilith este cea care provoacă, sperie, îngrozește. Atunci când oamenii aud vești despre ea, trec prin tot felul de senzații contradictorii. Pe de o parte, sunt atrași, dar pe de altă parte o resping. Asta și pentru că, acum câteva mii de ani, trăsăturile lui Lilith erau de neconceput de către societate. Dar acum suntem în anul 2023, nu mai putem avea gândirea de peșteră, spune astrologul Daniela Simulescu.

Ce își dorește Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Dar ce vrea Leul? Iubire, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, trofee, atenție. Asa că, aproximativ nouă luni vom îndrăzni cum nu am mai făcut-o de mult! Însă, narcisismul va fi în floare!

Ce le place zodiilor de foc să facă? Să îndrăznească și să realizeze totul într-un mod vizibil. Ce vrea Lilith? Să testeze limitele și să provoace. Cu alte cuvinte, noul tranzit al lui Lilith va aduce nenumărate oportunități pentru acești nativi. Mai ales pe plan profesional. Să nu uităm că detașarea emoțională va fi cea care îi va ajuta să își depășească toate barierele. Cu cât nu vor mai ține cont de părerile apropiaților, cu atât vor avea mai mult succes. Deci este rost și de puțin scandal. Cineva trebuie să se supună, dar în niciun caz unul dintre Berbec, Leu și Săgetător!

Berbec / Ascendent în Berbec

Îți vei testa limitele, pentru că, la acest semn de foc, Lilith este în Casa a cincea. Să ne amintim că această casă este cea a plăcerii. Este o casă personală și distractivă, strâns legată de bucurie, creativitate și de entuziasmul unui copil.

Casa a cincea este condusă de Leu, fiind cea care guvernează jocul, distracția, auto-exprimarea, drama, atenția și creativitatea.

Mai mult, Casa a cincea ne învață cum să fim fericiți, cum să ne exprimăm, cum să cerem atenția. Și cel mai important: să ne iubim și să le arătăm celorlalți cum să ne iubească. Tot aici întâlnim și aventurile amoroase. Iubirile pătimașe, romantismul autentic și atracția fizică. 

Așa că, în cazul Berbecului, Lilith vrea să-ți testeze iubirea. În primul rând, iubirea de sine, dar și aventurile, idilele, relația cu copiii. În 2023, cu Lilith în Casa a cincea, ai putea să te gândești și dacă vrei sau nu un copil, în cazul în care nu ai deja.

Pentru nativii care au copii, aceste relații vor fi foarte testate. O să-ți pierzi răbdarea, dar trebuie să te ponderezi. Mai mult, s-ar putea ca în acest an, să te îndrăgostești de cine nu ai fi crezut niciodată. Însă, este o dragoste trecătoare, bazată mai mult pe instinct.

Până în octombrie, femeile Berbec ar face bine să nu între în relații în care își doresc să fie mai mult bărbatul. 

În final, Casa a cincea are și o componentă financiară, așa că este posibil să devii mai oportunist, ceea ce îți poate aduce mai mulți bani.

Leu / Ascendent în Leu

Dacă nu Leii, atunci cine? Nu uita că Lilith este o energie care există în fiecare dintre noi. O adevărată amazoană care își caută drepturile. În același timp, Lilith este și o obesesie. La tine, este în Casa întâi.

Îți reamintim că prima casă acoperă toate primele impresii. Orice 'locuiește' în această casă te ajută să înțelegi cum te percep cei din jurul tău.

De asemenea, te poate ajuta să îţi explici aspectul fizic, corpul, temperamentul și abordarea generală asupra vieții. Spune şi care sunt primele impresii pe care le laşi celorlalţi, sinele, felul tău de a conduce, noi inițiative, noi începuturi.

Așadar, Daniela Simulescu spune că Leii vor fi atrăgători, magnetici și fascinanți odată cu intrarea lui Lilith în Casa întâi. O să ai acel "nu știu ce" și reușești să-i manevrezi pe toți cei din jur.

O să pui multă atenție pe tine, mai ales în ceea ce privește partea fizică. Așa că, poți să profiți mai mult de fizicul tău, indiferent de vârstă sau de gen. Încrederea este sexy, nu uita!

Anul acesta, o să îndrăznești pe planuri la care nici nu te-ai gândit. Poți să ieși din relații care nu te mai provoacă sau poți schimba locul de muncă. Vei fi un om nou în octombrie, așa că profită și testează-ți limitele. Lui Lilith o să-i placă asta.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

La Săgetător sau cei cu ascendentul în Săgetător, Lilith este în Casa a noua. Călătorii, expansiune, inspirație, filozofie: această casă se referă la toate lucrurile ce fac parte din evoluția personală.

Casa a noua este condusă de Săgetător, mai acoperă mintea superioară, expansiunea, limbi străine, inspirație, optimism, publicație, radiodifuziune, universități și învățământ superior, noroc, risc, aventură, jocuri de noroc, religie, filozofie, morală și etică. 

Cu Lilith în Casa a noua, ești încurajat să te dezvolți în zona studiilor. Poate că ai renunțat la o facultate, din diferite motive. Acum poate fi momentul să o iei de la capăt, indiferent de anii care au trecut. Ba mai mult, Lilith te încurajează și la călătorii mai interesante, mai scandaloase.

Până în octombrie, orice călătorie de acest gen devine prilej de câștiguri. Îți vei testa limitele în Casa a noua. Către evoluție, către a deveni și mai deștept. O să ai mult de câștigat, asa ca dă-i bice!

Vezi și: Lilith în Leu, din 8 ianuarie. Astrologul Daniela Simulescu: ”Provoacă, sperie, îngrozește” - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel