Ce aduce Lilith în Leu pentru Zodiile de Pământ?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Daniela Simulescu ne aduce vești despre intrarea lui Lilith în Leu, de pe 8 ianuarie, pentru semnele de pământ. Iată care sunt!

Lilith iese din semnul Racului pe 8 ianuarie 2023, când intră in Leu, unde va rămâne până pe 3 octombrie. Ce aduce Lilith în Leu pentru zodiile de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn?

Cu mii de ani în urmă, Lilith era cea nedorită, din cauza trăsăturilor care îi speriau pe ceilalți. De aceea, Lilith este văzută ca un personaj ce provoacă și îngrozește. Astrologul Daniela Simulescu este de părere că în zilele noastre, merită să vedem lucrurile cu alți ochi. Energia lui Lilith este în fiecare dintre noi, indiferent de gen.

Dacă reușim să o acceptăm pe Lilith, vom putea să o folosim în avantajul nostru. În caz contrar, reușește să ne controleze.

Ce vrea, de fapt, Lilith? Noi obsesii. Testarea limitelor. Arhetipul Leului vrea iubire, pasiune, creativitate, romantism, validare, atenție și aventuri. Deci, timp de aproximativ nouă luni, o să îndrăznim enorm. Dar și narcisismul se va ridica la cote înalte.

Semnele de pământ vor fi cele mai provocate de tranzitul lui Lilith în Leu. Se vor perpeli până în octombrie. De ce? Pentru că Lilith vrea revoluție, schimbare, detașare, rupere. Ori aceste semne nu vor să renunțe la nimic. Își vor dori îmbunătățiri, dar nu vor fi dispuse să renunțe la nimic. Vor fugi de orice tensiune. Dar adevărul este că dacă vrem să evoluăm, trebuie să ne facem frate cu dracu’. Cu siguranță acest proverb este pe placul lui Lilith. Căreia nu i-a fost teamă să se rupă de normele societății.

Taur/Ascendent în Taur

Lilith tranzitează Casa a 4-a, a familiei sau a rădăcinilor noastre. În această casă condusă de Rac, o să afli mai multe despre ceea ce te face să te simți în siguranță și confortabil. Mai mult, vei învăța despre mediul de acasă, pe care îl vei crea pentru tine.

Este casa sufletului și a echilibrului emoțional. Liniștea aceea pe care o ai când închizi ochii. Conectat la pământ. Oriunde te-ai afla. Deși este o casă cu impact în zona personală, aici găsim și oamenii care ne pot sprijini în ceea ce privește cariera.

Cum testează Lilith Taurii? Mulți dintre voi pot să se dezlipească de membri ai familiei. Te poți detașa, pleci de acasă și vrei să devii independent, fie că vorbim despre o chirie sau o gazdă. Nu va fi cel mai plăcut sentiment nici pentru tine, nici pentru ceilalți, dar Lilith îți oferă curaj să iei în sfârșit această decizie.

Anumiți Tauri se pot răzvrăti, nu mai vor să asculte de nimeni. Simți că ți s-a luat și că nu mai vrei să depinzi de alții. Sau schimbi casa părintească, să te rupi de rădăcini. În Casa a 4-a, Lilith te ajută să dezvolți un proiect sau o afacere, mai ales în timpul verii.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Lilith tranzitează Casa a 12-a. Fiind condusă de Peşti, ea guvernează imaginația, creativitatea, artele, filmul, dansul, poezia, jurnalele, subconștientul, secretele și misterele. Această casă acoperă etapele finale ale unui proiect, legarea capetelor libere, completările, viața de apoi, bătrânețea.

Este casa afacerilor interne, a relațiilor secrete, a inconștientului, a psihologului. A dezrădăcinării, adică a exilului. Cei cu o casă a 12-a bogată vor avea tendința de părăsi țara în care s-au născut, familia, comunitatea din care fac parte. Fără să ia nimic după ei.

Lilith o să-ți testeze sănătatea, ca să fii mai atent la problemele tale. Să nu uităm că Priapul este în Casa a 6-a, a managementului stresului. Tu poți crede că reușești să le faci pe toate și la muncă și în familie, dar vine Lilith care vrea să-ți demonstreze punctul de fierbere, limitele.

Nativii acestei zodii merită să aibă grijă de sănătate, dar și de obiceiurile toxice și de oamenii nepotriviți, de care trebuie să scape. Lilith vrea de la tine curaj, ca să spui NU oamenilor și lucrurilor care pur și simplu nu îți fac bine. Se impune grijă și la spiritualitate - nu te lăsa păcălit de liderii spirituali care nu au niciun fel de legătură cu asta.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

La Capricorni, Lilith va tranzita Casa a 8-a, reprezentată de Scorpion.

Aici găsim resursele împărțite cu alții, cum ar fi moștenirile, banii proveniți din afaceri, împrumuturile, taxele, impozitele, pensia alimentară. Pe urmă discutăm despre sexualitate, intimitate și fanteziile noastre cele mai puternice. Schimburile de energie. Tabuurile. Conexiunile profunde.

Traumele provenite din experiențe greu de controlat. Secretele. Față de public, dar și de oamenii apropiați.  Întâmplările total neașteptate. Obstacolele. Moartea. Nu neapărat cea fizică și a noastră.

Poți primi niște bani, poate moșteniri sau sume de la partener. Deci bani nemunciți. Lilith vrea să te bucuri de aceste finanțe, chiar dacă ai crede că nu îi meriți. Priapul este în Casa a doua, așa că poți crede că, dacă nu i-ai făcut cu mâna ta, nu ți se cuvin și nu îți folosesc. Ba din contră.

Învață să cheltui și să te bucuri! Cu Lilith în Casa a 8-a, se impune grijă la partea de intimitate și sexualitate. Am vorbit deja de faptul că a 8-a casă are și această componentă. Aceeași grijă trebuie menținută și la capitolul sănătate, boli transmisibile, tabuuri, fantezii și scandaluri. 

Lilith îți poate aduce și frici, pe care nu le-ai mai avut până acum, pe care trebuie să înveți să le gestionezi.

Vezi și: Ce aduce Lilith în Leu pentru Zodiile de Apă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel