Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Capricorn și cei cu ascendent în Capricorn?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

În curând, vom avea Marea Conjuncție dintre Jupiter și Uranus în semnul Taurului. Cum îi influențează pe Capricorni?

Evenimentul astrologic cel mai important din 2024 este conjuncția istorică Jupiter-Uranus din Taur, de duminică, 21 aprilie.

Este clar că acest eveniment nu este unul obișnuit, ci unul care ar putea avea un impact semnificativ asupra lumii, în special din perspectiva financiară.

Pentru fiecare zodie, această conjuncție se va petrece într-o anumită casă astrologică.

Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Săgetător și cei cu ascendent în Săgetător?

Jupiter, cunoscut drept Marele Benefic sau Zeul Zeilor, este asociat cu expansiunea, călătoriile, domeniile educației, progresul și depășirea limitelor. Uranus este considerat primul zeu important, stăpânul cerului, ce reprezintă inteligența, inovația, schimbarea, rebeliunea și genialitatea.

Din punct de vedere mitologic, Jupiter este nepotul lui Uranus, fiindcă acesta din urmă este bunicul său. Deci, ne putem aștepta la o întâlnire de o importanță deosebită între două generații, care va avea un impact profund.

Semnul Taurului, în care se petrece conjuncția, este asociat cu bani, resurse, confort și recompensele muncii noastre.

Ce se întâmplă atunci când are loc această conjuncție? Apare potențialul pentru idei geniale, schimbări revoluționare și evenimente care ne scot din zona de confort. Această conjuncție este rară, ultima dată petrecându-se în 1941, în timpul celui de-al doilea război mondial, când au existat greve, probleme industriale și crize agricole.

În acest an, au fost și greve, iar fermierii au protestat din cauza lipsei de susținere. Inteligența artificială va deveni tot mai importantă, așa că trebuie să ne adaptăm la viitor. Alte teme relevante includ reconversia profesională și instabilitatea pe piețele financiare.

Nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător vor fi probabil cei mai afectați de această conjuncție, în timp ce pentru ceilalți, ea poate indica nevoia de a adopta un stil de viață diferit.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn 

În cazul tău, Marea conjuncție dintre Jupiter și Uranus va avea loc în Casa a cincea. Ce știm despre această casă? Ne vorbește despre creativitate, bucurie, plăcere, copii. Pe tine, acest eveniment care urmează te poate înveseli destul de mult. Să nu uitam că tu ești un nativ caracterizat de seriozitate și pragmatism, prin urmare, această conjuncție o să fie mai mult decât binevenită.

Ce poți să faci? Să ieși mai mult, să petreci mai mult timp în oraș ori cu copiii tai. De asemenea, dacă nu ai copii, poate să apară unul, al tău sau al vreunui membru din familia extinsă. Totodată, ar fi bine să stai departe de jocurile de noroc.

Ce spun astrologii internaționali în legătură cu previziunile pentru Capricorn?

Rosemary Astrology este de părere că această conjuncție va aduce bucurie în viața nativilor născuți în acest semn de pământ. De ce? Pentru că are loc într-una dintre cele mai vesele case din astrologie, cea care are legătură cu iubirea, copiii, creativitatea, bucuriile vieții. Te poți bucura de expansiune, fără îndoială, în toate aceste sectoare pe care le-am amintit. 

Poți să devii mai creativ, ai ocazia să petreci mai mult timp alături de copii ori să îi înveți ceva nou. De asemenea, poți cunoaște un partener, în special prin online. Ai o mulțime de oportunități de care trebuie să profiți cât mai mult! 

Ce comentarii are Lada Duncheva?

Aceasta începe prin a spune că această conjuncție poate fi potrivită pentru a începe o afacere, care poate să aducă succes garantat. De asemenea, te bucuri de multă creativitate, așa că poți împărtăși din cunoștințele tale cu alții.

Pe plan amoros, poți să cunoști un partener nou, poate chiar într-o plimbare sau într-o vacanță. Este o perioadă minunată să ai copii, să te plimbi, să mergi la concerte cu prietenii. Bucură-te de acest aspect!

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel