Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Săgetător și cei cu ascendent în Săgetător?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Pe 21 aprilie, are loc Marea Conjuncție dintre Jupiter și Uranus în semnul Taurului.

Discutăm despre un eveniment cu potențial de a influența semnificativ lumea, în special din perspectivă financiară.

Mai este atât de puțin până când ne vom confrunta cu acest fenomen!

Această conjuncție va avea loc într-o anumită casă astrologică pentru fiecare zodie.

Jupiter, cunoscut și ca Marele Benefic sau Zeul Zeilor, simbolizează expansiunea, transportul, învățarea, progresul și depășirea limitelor. Pe de altă parte, Uranus, zeul cerului, reprezintă inteligența, inovația, schimbarea, rebeliunea și genialitatea.

Potrivit mitologiei, Jupiter este nepotul, iar Uranus este bunicul, ceea ce face această întâlnire între cele două planete una de o importanță deosebită, deoarece marchează o colaborare între două generații.

Semnul Taurului, în care se petrece această conjuncție, este asociat cu bani, resurse, confort și recompensele muncii.

De asemenea, această conjuncție aduce cu sine idei inovatoare, schimbări remarcabile și evenimente care provoacă ieșirea din zona de confort. Este o conjuncție rară, ultima dată întâlnită în 1941, în timpul celui de-al doilea război mondial, ce a marcat o perioadă caracterizată de greve, probleme industriale și criză agricolă.

Anul acesta am văzut greve și proteste ale fermierilor, iar teme precum inteligența artificială și instabilitatea piețelor financiare iau amploare.

Cum sunt copiii Săgetător? Vezi dacă au aceste trăsături și manifestări!

Nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător vor fi cei mai afectați, în timp ce pentru ceilalți, această conjuncție poate aduce necesitatea unui stil de viață diferit.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător 

La tine, Conjuncția dintre Jupiter și Uranus va avea loc în a șasea casa, cea a sănătății și a muncii. În consecință, pot avea lor numeroase ajustări pe aceste planuri. Ce este recomandat pentru tine? Să îți faci un program mai bun, pe care să îl respecți, indiferent că îți place sau nu. Ai nevoie de o rutină clară. Acest an nu va fi unul prea ușor pentru tine, fiindcă o să ai de rezolvat multe chestiuni administrative ori treburi gospodărești care nu se mai termină. Plus o mulțime de drumuri de făcut!

Ce spun astrologii internaționali în legătură cu previziunile pentru Săgetător?

Iată ce aflăm de la Patrick Arundell! Săgetătorii se pot confrunta cu multe stări de nervi sau cu episoade de insomnie. Și acest astrolog este de părere că nativii acestui semn au nevoie de o rutină mai clară, care să îi facă mai activi. Să îi odihnească mai mult, fiindcă au foarte mare nevoie. Pentru că această conjuncție are loc în Casa a șasea, poate să apară posibilitatea unui nou loc de muncă pentru tine. 

Veerle Debruyne este de părere că acest eveniment va fi important pentru Săgetători, deoarece Jupiter este guvernatorul lor. Așa că stările de nervozitate nu au cum să lipsească, deoarece Jupiter se lovește de Uranus în curând. Totuși, pot să apară numeroase schimbări pentru acești nativi. Pot apărea aceste evenimente pe tot parcursul lunii aprilie, nu doar pe 21, în ziua conjuncției. Așa că fii atent la tot ce se petrece în jurul tău. Cei care au anumite probleme de sănătate pot găsi tratamente alternative, deoarece Uranus reprezintă inovația și neconvenționalul.

Poți să fii interesat și de: Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Scorpion și cei cu ascendent în Scorpion?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel