Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Scorpion și cei cu ascendent în Scorpion?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Acesta este un eveniment cu potențial de a influența semnificativ lumea, în special din perspectivă financiară. 

Ce aduce Conjuncția dintre Jupiter și Uranus nativilor Scorpion și celor cu ascendent în Scorpion?

Pe 21 aprilie, are loc Marea Conjuncție dintre Jupiter și Uranus în semnul Taurului, un eveniment cu potențial de a influența semnificativ lumea, în special din perspectivă financiară.

Această conjuncție va avea loc într-o anumită casă astrologică pentru fiecare zodie.

Jupiter, cunoscut și ca Marele Benefic sau Zeul Zeilor, simbolizează expansiunea, transportul, învățarea, progresul și depășirea limitelor. Pe de altă parte, Uranus, zeul cerului, reprezintă inteligența, inovația, schimbarea, rebeliunea și genialitatea.

Este important de menționat că, potrivit mitologiei, Jupiter este nepotul, iar Uranus este bunicul, ceea ce face această întâlnire între cele două planete una de o importanță deosebită, deoarece marchează o colaborare între două generații.

Semnul Taurului, în care se petrece această conjuncție, este asociat cu bani, resurse, confort și recompensele muncii.

Această conjuncție aduce cu sine idei inovatoare, schimbări remarcabile și evenimente care provoacă ieșirea din zona de confort. Este o conjuncție rară, ultima dată întâlnită în 1941, în timpul celui de-al doilea război mondial, ce a marcat o perioadă caracterizată de greve, probleme industriale și criză agricolă.

Anul acesta am văzut greve și proteste ale fermierilor, iar teme precum inteligența artificială și instabilitatea piețelor financiare iau amploare.

Nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător vor fi cei mai afectați, în timp ce pentru ceilalți, această conjuncție poate aduce necesitatea unui stil de viață diferit.

Saturn în Scorpion în harta natală: responsabilitate și multă maturitate emoțională

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

La tine este important! De ce? În primul rând pentru că această conjuncție se va petrece în a șaptea casă, a căsătoriei, a relațiilor și a parteneriatelor. Așa că poți avea ocazia de a întâlni pe cineva nou, foarte diferit de ceea ce ai avut până acum. Poți cunoaște un partener original și excentric, la care nu te-ai fi gândit nici în ruptul capului. Ar fi bine să ai grija și la excesele de pe plan alimentar, dar și la partea de contracte.

Ce spun astrologii internaționali în legătură cu previziunile pentru Scorpion?

Bella Luna este fericită pentru Scorpioni cu ocazia acestui aspect, pentru că relațiile romantice pot să capete o turnură neașteptată pentru aceștia. Poți să experimentezi emoții și trăiri cum nu ai mai avut de multă vreme, așa că trebuie să te bucuri. Poți să privești relația într-un mod neconvențional și poți găsi o dragoste care să te vindece. Dragostea va veni de unde nu te aștepți în această lună.

Daca ești deja într-o relație, poți să găsești noi metode de a o structura. 

Betsy Gutting este de părere că această conjuncție dintre Jupiter și Uranus îți poate aduce adevărate binecuvântări pe sectorul amoros. Pot apărea schimbări foarte bruște în relații sau situații la fel de bruște în care cunoști pe cineva nou pe nepusă masă. Poți avea gânduri de căsătorie sau de călătorie cu persoana dragă. Cuplurile căsătorite care au nevoie, pot să apeleze la terapia în cuplu. Este un moment ideal pentru a rezolva anumite probleme din relații. 

Ascultă-ți mai mult intuiția în această perioadă. Este posibil să simți și nevoia de mai multă libertate, indiferent de tipul relației în care te afli.

Îți sugerăm să vezi și: Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Balanță și cei cu ascendent în Balanță?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel