Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Gemeni și cei cu ascendent în Gemeni?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Vrei să afli în ce casă va avea loc Conjuncția dintre Jupiter și Uranus pentru Gemeni? Citește articolul nostru!

Evenimentul astrologic cel mai important din 2024 este conjuncția istorică Jupiter-Uranus din Taur, de pe 21 aprilie.

Acest eveniment nu este unul obișnuit, ci unul care ar putea avea un impact semnificativ asupra lumii, în special din perspectiva financiară. Pentru fiecare zodie, această conjuncție se va petrece într-o anumită casă astrologică.

Jupiter, cunoscut și ca Marele Benefic sau Zeul Zeilor, este asociat cu expansiunea, călătoriile, domeniile educației, progresul și depășirea limitelor. Uranus este considerat primul zeu important, stăpânul cerului, ce reprezintă inteligența, inovația, schimbarea, rebeliunea și genialitatea.

Având în vedere mitologia, Jupiter este nepotul lui Uranus, fiindcă acesta din urmă este bunicul său. Deci, ne putem aștepta la o întâlnire de o importanță deosebită între două generații, care va avea un impact profund.

Nu trebuie să uităm semnificația semnului în care se va întâmpla această conjuncție, adică Taurul, al doilea semn din zodiac. Taurul este asociat cu bani, resurse, confort și recompensele muncii noastre.

Ce se întâmplă atunci când are loc această conjuncție? Apare potențialul pentru idei geniale, schimbări revoluționare și evenimente care ne scot din zona de confort. Această conjuncție este rară, ultima dată petrecându-se în 1941, în timpul celui de-al doilea război mondial, când au existat greve, probleme industriale și crize agricole.

În acest an, au fost și greve, iar fermierii au protestat din cauza lipsei de susținere. Inteligența artificială va deveni tot mai importantă, așa că trebuie să ne adaptăm la viitor. Alte teme relevante includ reconversia profesională și instabilitatea pe piețele financiare.

Nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător vor fi probabil cei mai afectați de această conjuncție, în timp ce pentru ceilalți, ea poate indica nevoia de a adopta un stil de viață diferit.

Zodia CARE va RENAȘTE SPIRITUAL în ANUL 2024

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

La tine, Conjuncția dintre Jupiter și Uranus o să se desfășoare în Casa a douăsprezecea. Deci, cu ce se vor confrunta acești nativi? Pot simți nevoia de izolare ușoară. Sau ar dori să călătorească în locuri îndepărtate, cu încărcătură spirituală. Totuși, ar face bine să fie atenți la unele afecțiuni cronice care se pot acutiza. De asemenea, pot să apară și unele noi.

Ce spun astrologii internaționali în legătură cu previziunile pentru Gemeni?

Anastasia este de părere că această conjuncție este interesantă pentru nativii Gemeni, deoarece Jupiter este guvernatorul Casei relațiilor pentru ei, dar și Casa a zecea a carierei. Casa a douăsprezecea este una întunecată, spirituală, așa că relațiile și cariera pot fi și ele luate cu asalt, nu doar zona spirituală. 

Cu această conjuncție, poți profita de moment ca să faci și terapie, să discuți mai mult despre problemele tale. Poate realizezi ceva despre tine, astfel încât să faci niște schimbări. 

Betsy Gutting spune că această conjuncție iți poate aduce niște binecuvântări cum nici nu ai sperat. Pentru că se petrece în Casa sufletului tău, într-o casă misterioasă. Poți să te bucuri de vindecare, să îți pui ordine în gânduri și să apelezi mai des la subconștient. 

De pe canalul Lunatic Astrology ne informăm asupra următoarelor lucruri. Este o perioadă excelentă pentru trezirea spirituală, indiferent de vârsta nativilor Gemeni. Pentru că discutăm și despre Casa a zecea, apar oportunități de a face bani, dar cu ajutorul străinătății. Sau a unei companii la care lucrezi. Trebuie să profiți la maximum de carieră, pentru că poți vedea roade în această perioadă.

Poți să vezi și: Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Taur și cei cu ascendent în Taur?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel