Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Taur și cei cu ascendent în Taur?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Este clar că tu vei fi protagonistul, deoarece Conjuncția dintre Jupiter și Uranus va avea loc în semnul tău!

În această lună, pe 21, are loc Marea Conjuncție dintre Jupiter și Uranus în semnul Taurului, un eveniment cu potențial de a influența semnificativ lumea, în special din perspectivă financiară. Această conjuncție va avea loc într-o anumită casă astrologică pentru fiecare zodie.

Jupiter, cunoscut și ca Marele Benefic sau Zeul Zeilor, simbolizează expansiunea, transportul, învățarea, progresul și depășirea limitelor. Pe de altă parte, Uranus, zeul cerului, reprezintă inteligența, inovația, schimbarea, rebeliunea și genialitatea.

Este important de menționat că, potrivit mitologiei, Jupiter este nepotul, iar Uranus este bunicul, ceea ce face această întâlnire între cele două planete una de o importanță deosebită, deoarece marchează o colaborare între două generații.

De asemenea, semnul Taurului, în care se petrece această conjuncție, este asociat cu bani, resurse, confort și recompensele muncii.

Această conjuncție aduce cu sine idei inovatoare, schimbări remarcabile și evenimente care provoacă ieșirea din zona de confort. Este o conjuncție rară, ultima dată întâlnită în 1941, în timpul celui de-al doilea război mondial, ce a marcat o perioadă caracterizată de greve, probleme industriale și criză agricolă.

Anul acesta am văzut greve și proteste ale fermierilor, iar teme precum inteligența artificială și instabilitatea piețelor financiare iau amploare.

Armonizarea vieții profesionale și personale. Cum sunt influențați Taurii de Nodul Sud în Balanță, până în 2025?

Nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător vor fi cei mai afectați, în timp ce pentru ceilalți, această conjuncție poate aduce necesitatea unui stil de viață diferit.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Este clar că pentru acești nativi ai zodiacului, Conjuncția o să fie în Prima casă, cea care guvernează corpul fizic. Ce se poate întâmpla? Nativii din al doilea semn pot să se bucure de schimbări de look ceva mai însemnate, poate chiar unele radicale. Mai mult de-atât, persoanele cu Taur sau cu ascendent în acest semn se pot preocupa mai mult de toată zona de alimentație. Pot face și schimbări drastice în stilul alimentar.

Ce spun astrologii internaționali în legătură cu previziunile pentru Taur?

Veerle Debruyne ne spune că acest fenomen poate aduce o creștere extraordinară pentru acești nativi. Dar pentru că Jupiter și Uranus se pot bate adesea cap în cap, te poți simți și cam nervos în următoarea perioadă. Nu îți găsești locul. Îți poți seta mai clar obiectivele de viitor, nu te teme. 

Maria DeSimone este cea care afirmă că însuși corpul fizic al unui nativ Taur va suferi schimbări odată cu această conjuncție care are loc în semnul lor. Poți învăța și să te exprimi mai bine odată cu acest eveniment astrologic, mai ales că astrele sunt de partea ta. Să nu uităm nici că Jupiter se află încă în semnul tău, așa că vei fi în continuare vedeta din centrul atenției. 

În final, de pe canalul Beyond The Veil Tarot & Astrology aflam că pentru tine, ca nativ Taur, această conjuncție te va afecta la nivel personal, mai ales pentru că se petrece în prima casă. Se referă la identitatea ta și la modul în care te exprimi. Pot apărea schimbări și mai ales, creștere. Poți simți nevoia să spargi bariere și să te îndepărtezi de tot ceea ce știai. Da, poate veni și cu nevoia de a schimba ceva la felul în care arați. Te poți îmbrăca diferit, daca vrei să începi cu ceva mai simplu.

Poți să vezi și: Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Berbec și cei cu ascendent în Berbec?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel