Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Rac și cei cu ascendent în Rac?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată cum va influența Conjuncția dintre Jupiter și Uranus nativii Rac și cei cu ascendent în Rac!

Evenimentul astrologic cel mai important din 2024 este conjuncția istorică Jupiter-Uranus din Taur, de pe 21 aprilie.

Nu este un eveniment simplu, ci unul care poate să zguduie lumea, în special din punct de vedere financiar. Pentru fiecare zodie, această conjuncție se petrece într-o anumită casă.

Jupiter este considerat Marele Benefic sau Zeul Zeilor. Este asociat cu expansiunea, călătoriile, învățarea, progresul și depășirea limitelor.

Uranus este primul zeu al cerului și reprezintă inteligența, inovația, schimbarea, rebeliunea și genialitatea.

Acești doi zei, Jupiter și Uranus, au o întâlnire importantă în mitologie. Jupiter este nepotul lui Uranus și vor crea împreună un parteneriat semnificativ.

Conjuncția lor are loc în semnul Taurului, care se ocupă de bani, resurse, confort și rezultatele muncii.

Această conjuncție aduce idei geniale, schimbări surprinzătoare și evenimente care ne scot din zona de confort. Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a fost în 1941, în timpul celui de-al doilea război mondial.

În acest an, această conjuncție are loc într-un context de greve și proteste ale fermierilor, aducând amploare în domeniul inteligenței artificiale și provocări pe piețele financiare.

Nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător vor fi cei mai afectați, iar pentru ceilalți, conjuncția va aduce nevoia de un stil de viață diferit.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

La tine, această Mare Conjuncție dintre Jupiter și Uranus se va petrece în Casa a unsprezecea. În consecință, va afecta grupurile, asociațiile, dar și organizațiile din care faci parte. Din fericire, ai șansa să legi și noi prietenii, indiferent de vârsta pe care o ai.

Ai ocazia să fii mai implicat în activități de voluntariat. Chiar dacă poți avea o schimbare bruscă de direcție, vei observa că o să ajungi pe drumul cel bun.

Ce spun astrologii internaționali în legătură cu previziunile pentru Rac?

De pe canalul Taking You To The Stars Astrology, aflăm previziunile pentru Rac. Astrologul spune că mulți dintre nativii Rac își pot îndeplini unele dorințe la care visau de multă vreme. Iar alți nativi Rac se pot transforma din punct de vedere social, din mici timizi, în persoane care vor fi sufletul petrecerii peste tot și vor lega prietenii care să dureze. 

Iar aceste situații se pot întâmpla nu doar în data Conjuncției, ci toată luna aprilie, dar și în luna mai. Astrologul conchide prin a spune că unii nativi Rac pot ajunge adevărate vedete pe rețelele sociale.

Astroizzy spune că Racii pot câștiga popularitate în această lună. Pentru că vor cunoaște oameni noi și își vor face prieteni care îi vor aprecia pentru calitățile lor. Te poți înscrie în numeroase activități de voluntariat sau chiar și în grupuri noi pe rețelele sociale, unde poți întâlni tot felul de persoane de la care să ai ce învăța. 

Saffron Sage este de părere că mulți nativi Rac își pot îndeplini visurile. Mai ales cele referitoare la o diplomă, la anumite cursuri. Încurajează chiar și nativii care își doresc să devină astrologi! Poți să devii cea mai bună versiune a ta în luna aceasta. Îndrăznește!

Poți să vezi și: Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Gemeni și cei cu ascendent în Gemeni?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel