Ce aduce Marte în Berbec pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn până în iunie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

De pe 30 aprilie până la 9 iunie, Marte va fi în semnul Berbec. Iată ce înseamnă asta pentru nativii acestui semn de pământ.

Până pe data de 30 aprilie, Marte se află în continuare în semnul Peștilor. De atunci și până pe 9 iunie, va intra unde se simte el cel mai bine, în primul semn al zodiacului, cel al Berbecului. 

Ce înseamnă asta? Că vom deveni mai energici, dar și mai curajoși. Deși pare un tranzit simplu, această schimbare de semn a lui Marte este una importantă. O putem numi și un nou început.

Cine este Marte? Micul Malefic sau zeul războiului. Așa că poate să agite spiritele la nivel internațional și, pe lângă curaj și energie, aduce și furie în viețile noastre. Trebuie doar să avem grijă să o transpunem într-un mod sănătos.

Marte mai reprezintă și pasiunea, lupta, graba, ruptura, ciocnirea, energia masculină. Îți amintim și că Marte în Berbec nu așteaptă, se duce și ia când și cum dorește. 

Tranzitul lui Marte în Berbec îi afectează cel mai mult pe cei cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Ce aduce Marte în Berbec pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător până în iunie

Cum definim semnul Capricornului? 

Capricornul este un semn de pământ și este guvernat de planeta Saturn. Persoanele născute sub acest semn sunt caracterizate ca fiind ambițioase, responsabile, muncitoare și foarte disciplinate. Ele au o viziune clară asupra obiectivelor lor și sunt determinate să le atingă, fiind orientate către succes și realizare în carieră. De asemenea, Capricornii sunt cunoscuți pentru perseverența și capacitatea de a face față provocărilor cu încredere și rezistență.

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn!

La tine, Marte intră în Casa a patra. Știm că aceasta casă are foarte mare legătură cu familia, casa, rudele, neamurile, stabilitatea emoțională, mediul în care locuiești, chestiuni imobiliare. Este adevărat faptul că lui Marte îi plac ambiția, încrederea, dar și furia.

Pot să apară în familie tot felul de certuri, scandaluri, care izbucnesc pe nepusă masă. Acestea nu apar cu un anumit motiv, ci apar tot felul de pretexte, fiindcă asta face Marte. Toată lumea din familie are dreptate, dar nimeni nu reușește să ajungă la un numitor comun. Nimeni nu o să poată media aceste dispute. Așadar, din acest punct de vedere, va fi destul de greu.

Totuși, când Marte intră în Casa a patra, aduce și cheful de a grăbi lucrurile. Voi sunteți nativi pragmatici, însă Marte acum te irită, te provoacă și te scoate din ceva și te face să te scuturi.

Contează să îți știi limitele și să știi când să spui stop în relația cu părinții, cu partenerul sau cu alte rude. Dacă reușești asta, viața ta va fi mult mai liniștită.

Îți sugerăm să vezi și: Cum se construiește o garderobă perfectă pentru locul de muncă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel