Ce aduce Marte în Berbec pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător până în iunie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

De pe 30 aprilie până pe 9 iunie, Marte va fi în Berbec. Vezi ce înseamnă asta pentru nativii acestui semn de aer.

Până pe 30 aprilie, Marte continuă să influențeze semnul Peștilor, însă de pe 30 aprilie până pe 9 iunie va intra în semnul pe care îl guvernează, Berbecul. Această schimbare de semn aduce cu sine o creștere a energiei și a curajului. Chiar dacă pare un simplu tranzit, trecerea lui Marte în Berbec este semnificativă și poate fi considerată un nou început.

Marte, cunoscut ca Micul Malefic sau zeul războiului, poate stârni tensiuni la nivel internațional și, pe lângă curaj și energie, poate aduce și sentimente de furie în viețile noastre. Este important să gestionăm aceste emoții într-un mod sănătos.

Acest tranzit al lui Marte mai simbolizează și pasiunea, lupta, graba, ruptura, ciocnirea și energia masculină. Este de remarcat că Marte în Berbec acționează rapid și hotărât.

Persoanele cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn vor fi cel mai puternic afectate de acest tranzit.

Arhetipul Vărsătorului este reprezentat de inovație, originalitate și independență. Persoanele cu acest arhetip sunt gânditoare, libere, care se îndepărtează de convențiile sociale și urmăresc propriile lor viziuni și idei. Ele sunt percepute ca fiind nonconformiste și avangardiste, atrase de idei progresiste și de schimbare socială. Vărsătorul este, de asemenea, legat de dorința de a face lumea un loc mai bun.

Totodată, Vărsătorul reprezintă și spiritul comunitar și conectarea dintre oameni. Deși își apreciază independența, acești nativi înțeleg și valorizează importanța colaborării și a interacțiunii sociale. Ei sunt deschiși către idei noi și sunt dornici să contribuie la comunitatea lor în moduri creative și inovatoare.

Ce aduce Marte în Berbec pentru Pești/Ascendent în Pești până în iunie

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător 

La tine, Marte va fi în tranzit prin Casa a treia. Ce înseamnă asta? O să ai foarte mult dor de ducă! Te vei plimba, te vei mișca, vei comunica, vei interacționa cu oamenii și vei face tot felul de conexiuni. Vei comunica mai ales cu oamenii față de care ești cel mai apropiat, dar vor apărea și alții.

Pe scurt, nu îți va tăcea gura deloc! Nu vrei să stai nici acasă și ești dispus să faci tot felul de activități, toate în același timp. Important este să guști un pic din fiecare lucru.

Bineînțeles, odată cu acest tranzit, tonul tău va deveni mai agresiv și mai autoritar, dar ai puterea să motivezi oamenii și să îi faci să aibă încredere în ei. Comunicarea ta va fi nemaipomenită de pe 30 aprilie. Ești capabil să pui punctul pe i și știi să preiei responsabilități. 

Te vei gândi la talentele tale și la modalități prin care poți să faci mai mulți bani.

Poți să vezi și acest articol: Horoscop internațional. Vești noi pentru Gemeni, Raci și Fecioare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel