Horoscop internațional. Vești noi pentru Gemeni, Raci și Fecioare

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa foto: captura ecran YouTube Veerle Debruyne
Sursa foto: captura ecran YouTube Veerle Debruyne

Astrologul Veerle Debruyne ne împărtășește previziunile lunii mai pentru acești nativi ai zodiacului.

Care va fi atmosfera lunii mai din punct de vedere astrologic și ce îi așteaptă pe următorii trei nativi din zodiac?

Astrologul belgian Veerle Debruyne a realizat un clip în care a discutat despre previziunile pentru luna mai.

Iată ce aflam legat de Tauri, Raci și Fecioare!

În primul rând, astrologul începe prin a spune că, în aparență, luna mai este una mai liniștită, în comparație cu cele de dinainte. În mai, nu o să avem eclipse, planete retrograde. Asta înseamnă că lucrurile pot merge înainte pentru fiecare dintre noi. 

Totodată, în următoarea lună, multe planete se vor muta din semnul Taurului în cel al Gemenilor. Așadar, energia se va muta dintr-un semn destul de fixist, într-unul care este exact opusul: flexibil, adaptabil, lejer.

Totuși, aceste schimbări de semn se vor produce mai târziu. Încă avem de-a face cu energia Taurului care discută despre stabilitate, simțuri. 

O zodie de FOC va avea parte de VINDECARE în 2024. Despre cine este vorba?

Previziuni pentru Gemeni

Ei bine, aceasta este luna ta! Cu Jupiter în Casa a douăsprezecea, ai niște părți pozitive. Primești mai mult sens, te poți relaxa ori iți poți îndrepta atenția către spiritualitate. Dar Jupiter se va muta la final de mai în semnul tău, așa că îți dă ocazia să crești, să te dezvolți mai mult, să îți găsești sensul și scopul prin propria ta persoana.

Astrologul este de părere că, odată cu intrarea lui Jupiter în semnul tău, vei fi mai atrăgător ca niciodată. Dacă ești singur, de exemplu, cu Jupiter în prima casă, vei fi pe placul tuturor și vei atrage persoane tot mereu. Mulți dintre nativii Gemeni își pot îndrepta atenția către studii, cursuri, călătorii. Poți începe să îi înveți pe alții lucruri noi sau poți ajunge în destinații la care nu te-ai fi așteptat.

Este vorba despre creștere și despre optimism la tine în luna mai!

Previziuni pentru Raci

La tine, Jupiter va trece din Casa a unsprezecea în Casa a douăsprezecea. Așa că această energie te pregătește încă de pe-acum. Jupiter, planeta expansiunii, va păși într-o casă ascunsă, iar asta înseamnă că vei găsi mai mult sens în zona de spiritualitate. Că te vei conecta mai mult cu propria inimă.

Vei înțelege mai mult ce te face cu adevărat fericit, așa că acest tranzit al lui Jupiter te ajută. Să nu uităm că a douăsprezecea casă este cea a subconștientului. Jupiter este o planetă pozitivă, iar tu ești un semn emoțional, de apa. Așa că vei fi mai conștient de faptul că tu contezi, că ești o parte a universului și că te poți contopi cu el. Că nu ești singur. Lucrurile care nu sunt palpabile, pe care nu le vezi, pot conta enorm pentru tine în luna mai. 

Previziuni pentru Fecioare

La tine, evenimentul principal va fi tranzitul lui Jupiter din a noua casă, care te-a ajutat, în cea de-a zecea casă, a carierei și a statutului tău. Pentru cei care nu lucrează, acest tranzit îi ajută să își dea seama cu adevărat cine sunt. Pentru cei care sunt în câmpul muncii, trecerea lui Jupiter în a zecea casă aduce dezvoltare, mai ales în zona de comunicare. 

De asemenea, ai ocazia să călătorești mai mult în interes de serviciu. Jupiter în această casă te poate transforma într-un mentor, într-un învățător sau un profesor de care oamenii să asculte. Ai putea experimenta o transformare totală pe partea de carieră. 

Îți recomandăm să citești și: Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel