Ce aduce Marte în Berbec pentru Pești/Ascendent în Pești până în iunie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Marte intră în Berbec pe data de 30 aprilie și va rămâne în acest semn până pe 9 iunie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru Pești/Ascendent în Pești!

Până pe 30 aprilie, Marte se află în continuare în semnul Peștilor. De pe 30 aprilie și până pe 9 iunie, va intra unde se simte el cel mai bine, în primul semn al zodiacului, cel al Berbecului. 

Asta înseamnă că vom deveni mai energici, dar și mai curajoși. Deși pare un simplu tranzit, această schimbare de semn a lui Marte este una importantă. O putem numi și un nou început.

Cine este Marte? Micul Malefic sau zeul războiului. Așa că poate să agite spiritele la nivel internațional și, pe lângă curaj și energie, aduce și furie în viețile noastre. Trebuie doar să avem grijă să o transpunem într-un mod sănătos.

Marte mai reprezintă și pasiunea, lupta, graba, ruptura, ciocnirea, energia masculină. Îți amintim și că Marte în Berbec nu așteaptă, se duce și ia când și cum dorește. 

Tranzitul lui Marte în Berbec îi afectează cel mai mult pe cei cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Cine sunt Peștii? Ultimul semn al zodiacului. Arhetipul care discută despre vindecare, compasiune, spiritualitate, milă, empatie. De asemenea, aduce în scenă și dependența, haosul și iluziile.

Tarot Astrosens. Etalare 22-28 aprilie 2024 pentru fiecare zodie/ascendent. Este o săptămână în care poți lua inițiativă, dar ai grijă la obstacole!

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

În doar o săptămână, Marte va ieși din semnul tău. Așa că, pe scurt, buzunarele tale vor avea ceva de suferit. Deoarece Marte va tranzita Casa a doua începând cu 30 aprilie. Să ne amintim: Casa a doua vorbește despre banii din munca proprie, din veniturile pe care le faci cu propriile mâini, dar și despre talente și despre resurse.

Astfel încât, atunci când Marte intră în această casă, îți și aduce, dar în egală măsură, îți și ia. Vor fi situații care simți că nu se mai opresc. Dar trebuie să înțelegi că nu te poți împotrivi lui Marte. Dacă acesta vrea să vină cu cheltuieli, lasă-l să își facă de cap! 

Între 30 aprilie și 9 iunie, va face ravagii și în bugetul tău actual, dar și în cel de risc. Cu toate acestea, pentru cei mai curajoși dintre nativii Pești, Marte îi poate ajuta și îi poate sprijini. Fie te ajută să obții o colaborare, să faci un schimb cu cineva, să obții ceva de pe urma interacțiunii aceleia. De asemenea, Marte te ajută să îți consumi timpul într-un mod mai eficient.

Astrologul te roagă să ai foarte multă grijă la banii împrumutați. Să nu te grăbești. Dacă ți se cere o anumită sumă de bani, nu o împrumuta pe toată sau mai întâi verifică daca acea persoană chiar merită împrumutul tău. Marte, în sinea lui, este generos, însă se cam grăbește. 

Iar tu, dacă vrei să iei un împrumut, nu te grăbi. Și eficientizează-ți cât mai mult bugetul.

Poți să citești și acest articol: Șicane astrale pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Toată săptămâna!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel