Șicane astrale pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Toată săptămâna!

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. Oprirea retrogradării lui Mercur va da de furcă unor zodii. 

Finalul lunii aprilie se anunță destul de provocator pentru mai multe zodii. Conjuncția Jupiter-Uranus din Taur este încă aici. Urmează o Lună Plină în Scorpion. Pe 30 aprilie, Marte va intra în Berbec. Dar adevărul este că niciun eveniment nu va fi mai zguduitor precum oprirea retrogradării lui Mercur în Berbec, de pe 25 aprilie. Chiar dacă, teoretic, în acea zi, se va încheia, simțim încă de acum efectele. 

Mulți au întrebat astăzi ce se întâmplă pe cer de viețile lor au luat-o razna. Mercur, când devine staționar și se pregătește să își reia mersul direct, are obiceiul de a multiplica boacănele prin care am trecut în timpul retrogradării.

Așa că vă invităm să vă înhămați cu răbdare pentru restul săptămânii. 

A, și să nu uităm! Până când Mercur nu va părăsi semnul contaminat al retrogradării, nu vom avea deloc liniște. Adică vom fi așa până pe 15 mai!

Cei cu marcaj cardinal în astrogramele natale(Berbec, Rac, Balanță, Capricon) vor avea o săptămână destul de agitată. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Ce n-ai da să treacă zilele acestea mai repede! Mintea ți-a luat-o razna și uiți, încurci, comunici prost. Te simți într-o cursă contra cronometru. Dar fără un motiv anume. Pur și simplu, ai teama că ai rata ceva. Și din această cauză, nu mai acorzi atenție detaliilor importante. Cum ar fi programări, rezervări, facturi de plătit, datele unor întâlniri. Mercur își va opri retrogradarea în semnul tău pe 25 aprilie. Și este posibil ca, în jurul acestei zile, să fii și mai furios, tendențios, cicălitor și intolerant. Recomandarea astrelor este să verifici de mai multe ori absolut orice. Există și o veste bună. Unele proiecte la care lucrezi de mult vor începe să dea roade în sfârșit. 

Rac/Ascendent în Rac

Mercur își oprește retrogradarea pe 25 aprilie în casa a zecea a carierei. Astrele îți recomandă să pășești ca pe coji de ouă, mai ales atunci când este vorba de discuțiile cu șefii sau persoanele autoritare. Unele replici ți se vor părea nedrepte și grăbite, dar nu vei putea riposta. S-ar putea să fii nevoit să preiei unele responsabilități sau să plătești pentru greșelile altora. Dacă ești într-un proces de selecție pentru un nou loc de muncă, trebuie să știi că totul va dura mai mult decât te-ai fi așteptat. 

Ce aduce Sezonul Taurului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 20 mai

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur își oprește retrogradarea în casa a șaptea, cea a relațiilor. Și o va face în apropierea lui Venus, propria guvernatoare, și a lui Chiron. Foști parteneri reapar în viața ta, așa pe nepusă masă, dar atenție că nu există niciun motiv special. Sau tu vei dori să reiei legătura cu o persoană importantă din trecutul tău amoros. Discuțiile cu partenerul actual vor fi destul de aprinse. Unul dintre voi a făcut promisiuni deșarte, iar acum apar reproșuri. Chestiunile gospodărești vă dau mari bătăi de cap, iar programul vă va fi afectat. Celor singuri, astrele le recomandă să nu se grăbească deloc cu luarea unor decizii. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur își va opri retrogradarea în casa a patra. Dacă nu ai buget pregătit pentru eventuale probleme legate de locuință/gospodărie, îți recomandăm să ai în vedere așa ceva. Pentru că oprirea retrogradării s-ar putea să creeze tot felul de ciudățenii. Când îți va fi lumea mai dragă, atunci se va strica ceva prin casă. În plus, discuțiile cu familia vor fi destul de heirupiste. Stresul va fi tot la pasul.

Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel