Ce aduce Sezonul Taurului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 20 mai

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. Sezonul Taurului din 2024 este unul spectaculos!

Soarele a intrat în semnul Taurului, unde va sta până pe 20 mai. Deci a început Sezonul Taurului! Și acesta, din 2024, va fi unul special. De ce? Va conține Marea conjuncție Jupiter Uranus(21 aprilie), dar și cea mai fericită zi a anului(18 mai) când se va petrece conjuncția Soare-Jupiter. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Berbec / Ascendent în Berbec

Soarele va tranzita casa a doua, cea a resurselor. Deci atenția ta se va duce către partea financiară. Vor fi câștiguri, desigur vor fi și pierderi. Soarele se va întâlni cu Uranus, dar și cu Jupiter.  Îți vei pune des întrebarea: „pe ce se duc banii mei”? Va trebui să trasezi mai clar niște granițe și să vezi exact cum și pe ce cheltuiești. Astrele îți recomandă să fii generos, dar cu limite. 

Taur / Ascendent în Taur

În primul rând, la mulți ani! Timp de o lună te vom sărbători. Soarele te vizitează, deci renaști, înflorești, rodești, te scuturi. Începi să fii foarte atent la felul în care te văd ceilalți, la cum arăți, cum te îmbraci. Soarele se va întâlni cu Jupiter și Uranus, deci este rost de schimbări pozitive, beneficii, de oportunități pe mai multe planuri. Trebuie doar să nu fii foarte încăpățânat. Nu ar strica să schimbi ceva fără să ai mari așteptări. Este în regulă să fii mai vanitos și poate mai egoist în sezonul tău. O atitudine optimistă îți va deschide multe uși. 

15 lucruri pe care nu trebuie să le neglijezi în legătură cu nativul Taur

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Soarele se mută în casa a 12-a, unde se va întâlni cu Jupiter și Uranus. Este momentul să vă retrageți, să vă ocupați de un proces de introspecție, să încercați să limitați pierderile de energie. Controlul asupra vieții va lipsi. Nostalgia vă bântuie și nu vă va lăsa să dormiți. Cel mai bine ar fi să nu vă contaminați cu problemele altora. Acest sezon este prielnic pentru îngrijirea sănătății. 

Rac / Ascendent în Rac

Soarele pătrunde în casa a 11-a. Și până pe 20 mai se va întâlni cu Jupiter și Uranus. Este momentul pentru socializare. Astrele vă recomandă să vă faceți planuri. Să ieșiți la teatru, la film, este și o perioadă efervescentă, adolescentină, indiferent de vârsta pe care o aveți. Popularitatea voastră va fi în creștere. 

Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Leu / Ascendent în Leu

Soarele intră în casa a 10-a, ce a carierei și a rolului în societate. Și trebuie să aveți în vedere că, în aceeași casă, se vor petrece conjuncțiile Jupiter-Uranus și Soare-Jupiter. Ce înseamnă asta? Vreți să primiți respect, validare, sunteți permanent preocupați de a fi sus, de a fi lăudați. Și vor apărea numeroase oportunități în acest sens. Trebuie doar să fiți dispuși la schimbare. 

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Soarele a intrat în casa a 9-a și vă veți lovi de numeroase chestiuni administrative. Dar ce trebuie să rețineți voi este că dorul de ducă se va amplifica. De asemenea, va apărea cheful de a învăța, Parcă ați vrea să știți mai multe, să citiți, să vă lărgiți orizontul cunoașterii. Primiți susținere în tot ce înseamnă activități juridice. 

Balanță / Ascendent în Balanță

Soarele s-a mutat în casa a opta până pe 20 mai. Pentru voi e ca și cum vă întâlniți cu fiscul. Taxe, impozite, bani pe care trebuie să îi dai, cum achiți datoriile, creditele, băncile. Resursele comune vor fi amenințate. Apar discuții despre cheltuieli legate de partaj, despre cum împărțim banii într-un cuplu. Verificați dacă ați plătit toate datoriile. Astrele vă recomandă cumpătare până pe 20 mai. 

Conjuncție rară Jupiter-Uranus în 2024. Cătălina Mărăcineanu, economist și astrolog - previziuni pentru fiecare zodie

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Soarele a intra în casa a 7-a. Începe o perioadă foarte favorabilă pentru relațiile personale. Cei singuri vor avea numeroase ocazii, trebuie doar să fie mai sociabili și să iasă din casă. Cei care sunt deja într-o relație vor decide să o oficializeze sau să reaprindă flacăra pasiunii. Și cum Soarele se va întâlni cu Jupiter și Uranus, nu ar strica să renunțați la control. 

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Soarele a intra în casa a 6-a, unde se va întâlni și cu Jupiter, propriul guvernator. Este vorba despre funcționare, eficiență, optimizare și multe treburi gospodărești. Vorba cântecului: Muncă, muncă, muncă! Veți avea de făcut numeroase ajustări și veți fi luați prin surprindere de instabilitatea de la serviciu. Nu neglijați sănătatea!

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Soarele s-a mutat în casa a cincea, alături de Jupiter și Uranus. Acest sezonul vă face dornici de romantism, afecțiune și de iubire. Și mai generoși în același timp. Pe de o parte, cei singuri vor avea o poftă nebună de flirt, de cuceriri, pe de altă parte cei într-o relație trebuie să își dedice mai mult timp. Comunicarea cu copii se va îmbunătăți. 

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Soarele este deja în casa a 4-a, unde se va întâlni cu Jupiter și Uranus. Familia va deveni un factor stresant. Pentru că vor apărea tot felul de evenimente ciudate la care trebuie să luați parte.   Veți avea numeroase oportunități pe plan imobiliar, indiferent că este vorba de chirii sau achiziții. 

Pești / Ascendent în Pești

Soarele se plimbă în casa a treia, alături de Jupiter(guvernatorul vostru) și Uranus.  Se îmbunătățesc relațiile cu frații și surorile. În viețile lor vor apărea multe surprize. E o perioadă bună pentru învățare. Aveți nevoie și de mișcare, trebuie să vă plimbați mai mult, poate să profitați de o ieșire în aer liber, de mai mult sport. Veți fi mai pragmatici în gândire, deci puteți să vă ocupați și de strategiile financiare. 

Ce aduce Marte în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 30 aprilie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel